2777
2789
عنوان

کربلا میری یا طلا میخری

1252 بازدید | 86 پست

خالم میخواد بره کربلا به نظرتون منم باهاش برم یا نه نفری 10 میلیون میره اگه برم مامانمم باید ببرم آخه تا الان نرفته آرزوش بره از پول خودم اون میبرم 

اخودم 10 تومن دارم شوهرمم گفت 10 میدم حالا به نظرتون برم یا نه بدمش طلا

خدایاشکرت 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کربلا...♥️

إمضا رو تا آخࢪ بخون♥️  هر موقع که دیدی حال دلت داره خراب میشه🙃 این ذکر رو بگو: الا بذکرالله تطمئن القلوب🌷❣       اول یک صلوات بفرست برای همه نی‌نی‌سایتی‌ها از جمله خودت😉  دوم اینکه هیچ‌وقت کسی رو قضاوت نکن! باشہ ؟ میدونی چرا؟ چون تو، در زندگی اون فرد نیستی و نبودی! سختی کشیدن هاش رو ندیدی! اگه دغدغه یکی به نظرت مسخره اومد، بهش نگو! شاید اون دغدغه از نظر خودش خیلی بزرگ باشه😕  سوم اینکه به همه احترام بزار، از کوچیک تا بزرگ! با  احترام گذاشتن  به دیگران، شخصیت خودت رو بالا‌تر میبری... چہارم اینکه حواست به این زبون شیطونت باشه😃 ممکنه یک حرفی ازش خارج بشه که یک نفر رو با اون حرف نابود کنه😖💔اهـــــا  راستی یادم رفت بگم:🙃 اکثر ادم هایی که میان اینجا تنها و زخم خورده هستند و تـــــو،،، اره خودت! حواست باشه که نمک نپاشی روی زخم شون😖😇به خدا اگر کمی طاقت و صبر داشته باشیم، روز هایی برای ما میرسد که تمام گذشته تلخ مان جبران شود...  لطفاً من رو هم توی تاپیک های مذهبی و داستان زندگی تگ کن😃🌹 باشه؟!🙃

نه نرو 

الان کلی مریضی داره میاد از کربلا و مکه

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

یعنی میخوای با پول همسرت مامانتو ببری؟؟

اگه همسرت ندونه اون زیارت درست نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حتما برو کربلا مخصوصا که مادرتم میبری این فرصت ممکنه دیگه پیش نیاد 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
یعنی میخوای با پول همسرت مامانتو ببری؟؟ اگه همسرت ندونه اون زیارت درست نیست

ایا به نظر شما با ۱۰ تومن میشه دو نفر رفت کربلا ‌...اسی اگه خووت بری تنها شاید مامانت دلش بخواد گناه داره همون طلا بخری بهتره

ایا به نظر شما با ۱۰ تومن میشه دو نفر رفت کربلا ‌...اسی اگه خووت بری تنها شاید مامانت دلش بخواد گناه ...

میگه خودم ۱۰ تومن دارم شوهرم هم ۱۰ تومن میده

با اون ۱۰تومن خودش میخواد مامانشو ببره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...