2777
2789
عنوان

مادرشوهر😲😲

213 بازدید | 6 پست

رفتیم خونه مادرشوهرم بعد خاهرشوهرم گف اره میدونی احمدوند کنسرت گذاشته گفتم واااای عاشقشم میرم حتما 

رفتم سایت ک بلیط بخرم بعد خاهر شوهرم گف منم میام بات مادرشوهرم داشت اتیش میگرفت ک نه کجا میری چرا میری نمیخاد بری(ب دخترش) بعد رو کرد ب من ک اره تو میخای بری گفتم اره خیلی وقته منتظربودم ک بزاره میخام برم گف ن سحر نمیاد کجابره مسخره بازی و فلان 

گفتم واه مگه بچس اخه ب من چه هرکی اختیار خودشو داره ...

ی جور شد رومو برگردوندم گفتم من بلیط نمیگیرم مگر با رضایت نامه کتبی پدرمادر...

گفتم باز فردا نگید من اینا رو کوک کردم ک ببرم باخودم ..

حرف بدی زدم؟؟شمابودین چکار میکردین؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری منم عاشقشم خداااااا

تهران

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
یکم بهشون احترام بذار

برعکس بخدا خیلی احترامشونو دارم اینارم با خنده گفتم اخه ی جور بدی گفت بهم برخورد انگار من زورش کردم ک بره بعدم دخترش بچه ک نیس ۲۱سالشه 

اگ با غریبه بره ک حرفی نداره حالا با نزدیکاش بخاد بره مثلا نمیزاره این مادرشوهر من سیاست مداریه ک خدا میدونه 

چنده بلیطش کجاست 

برو سایت ایران کنسرت 

از ۱۷۰ داره ب بالا ما ۳۰۰ تومنی گرفتیم