2777
2789
عنوان

این مداد لب چ رنگیه🥺

206 بازدید | 14 پست

من ی مداد لب داشتم خیلی خوب بود مارکشم نمیدونم چی بود گمش کردم💔😐

زرشکی بود ولی اگه کمرنگ میزدم انگار توش نارنجی و گلبهی داشت

چ رنگیه این رنگ؟🥲🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤷‍♂️

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مسی ؟🤔

کاربر خاموش قدیمی👀ازین که خیلیاتون رو میشناسم ولی شما تاحالا اسم کاربریم هم به چشمتون آشنا نیست😅 تعجب نکنید 😇 من خیلی وقته همراهتونم 🪐 تایپک های مفید تگم کنید ، ممنون 🌱 کم صحبتم!بیشتر دوس دارم ازتون یادبگیرم🙂
قرمز پر کلاغی☹️ لنتی تو ک دیدیش نمیدونی چه رنگی بود چ انتظاری داری ما بدونیم آخه😂😂😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂میدونی آخه تنها مداد لبی بود که به عنوان رژ استفاده می‌کردم و خیلیییی بهم میومد .بعد اون دیگه آدم سابق نشدم😂💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂میدونی آخه تنها مداد لبی بود که به عنوان رژ استفاده می‌کردم و خیلیییی بهم میومد .بعد اون دیگه ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️

والا بعد این سوالت منم آدم سابق نمیشم خیالت راحت😂