2777
2789
تا قهر میکردیم خیانت میکرد ، شکاک بود میگف با دومادتون رابطه داری ، تو دادگا ب پدرم کلی فوش داد ، خا ...

از کجا و چطور خیانتاشو میفهمیدی

برای حل مشکلاتم حمد بخونید برام جزاکم الله 💕
خوب کردی جدا شدی فردا روزه میشم از ته دل برات دعا میکنم یه ادم خوب بعد از ایشون نصیبت بشه تا همه نار ...

هنوز جدا نشدم عزیزم طلاق نمیده میگ باید طلاهاتو بدی مهریتم ببخشی تا طلاق بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=2438907

52]از کجا و چطور خیانتاشو با

پیج فیک زدم امتحانش کردم درجا پا داد بعد همیشه ک قهر میکردیم دخترا براش کامنت میزاشتن میفهمیدم دوسته باهاشون اینم بگم کامنت عاشقانها

هنوز جدا نشدم عزیزم طلاق نمیده میگ باید طلاهاتو بدی مهریتم ببخشی تا طلاق بدم

اصلا نبخش هیچی بهش نده همین مدت از عمرت که به پاش نشستی از سرش زیاده

[QUOTE=2438907 52]از کجا و چطور خیانتاشو با پیج فیک زدم امتحانش کردم درجا پا داد بعد همیشه ک قه ...

نامزدمو تو اینستا چند بار براش با پیجای فیک اس میدادم اصلا حتی نگاشون نمیکرد حتی با همراه من یه مدت چکش کردم چیز مشکوکی نبود ولی همین واتش شک برانگیزه با اینکه یبار تو وات با یه شماره دیگه با یه پروف جذاب اس دادم ولی اونم ج نداد من نمیدونم چرا اینطوری میکنه باهام 

حالا باخودم میگم از بس من فکر منفی کردم نکنه راست راستکی همونطور شده😔

نامزدمو تو اینستا چند بار براش با پیجای فیک اس میدادم اصلا حتی نگاشون نمیکرد حتی با همراه من یه مدت ...

بخدا بسپر بگو هرچی ک هست الان تو نامزدی بهم نشون بده