2777
2789
منم میخام جداشم ولی میترسم دلش بشکنه درسته تو هیچکدوم از رفتاراش نشانه ای از دوست داشتن نمیبینم ولی ...

مطمعن باش کسی ک عاشقت باشه هیچ وقت ب شک نمیفتی ک دوست داره یا ن ، اگ شک کردی بدون دوست نداره ، دقیقا عین من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام جداشم ولی میترسم دلش بشکنه درسته تو هیچکدوم از رفتاراش نشانه ای از دوست داشتن نمیبینم ولی ...

خواهش میکنم برام دعا کنید تو این روزهای عزیز خیلی حسته شدم سه ساله بلاتکلیفم دعا کنید اگه صلاحه زودتر بریم سر خونه زندگیمون😔😔

برای حل مشکلاتم حمد بخونید برام جزاکم الله 💕
مطمعن باش کسی ک عاشقت باشه هیچ وقت ب شک نمیفتی ک دوست داره یا ن ، اگ شک کردی بدون دوست نداره ، دقیقا ...

من هیچکسو ندارم که پشتم باشه جز خدا

خیانت دیدی ازش؟

تا قهر میکردیم خیانت میکرد ، شکاک بود میگف با دومادتون رابطه داری ، تو دادگا ب پدرم کلی فوش داد ، خاله زنک بود عاشق مامانشو خواهرش ینی خواهرش زنگ میزد باید خونه میبود اشکمو بخاطر اینا هزار بار در اورد ، تا دعوا میکردیم کل فامیل میفهمیدن تنها حسنی ک داشت دستو دل باز بود

خودم و اینک ب خدا گفتم اگ قراره بدبخت بشم ی جوری آگاهم‌کن ، همه چیو نشونم داد

من همش خودم ب نامزدم پیام میدم امشب پیام دادم درجا گف میخابم گفتم باشه بعد نیم ساعت تو وات یه چیزی فرستادم دوتیک خورد بیدار بود انلاینیشو کلا ناپدید کرده از دست من یه زره حرمت نگه نمیداره ولی خب امشب بهم گفت ۳۰۰ میلیون قرض بالا اورده ولی دلیل نمیشه ک به من دروغ بگه میخابم خیلی از چشمم افتاده ازش خیلی سرد شدم

من همش خودم ب نامزدم پیام میدم امشب پیام دادم درجا گف میخابم گفتم باشه بعد نیم ساعت تو وات یه چیزی ف ...

دقیقا عین نلمزد من ساعت ۱۱ میگف شبخیر ولی میدیدم آنلاینه

تا قهر میکردیم خیانت میکرد ، شکاک بود میگف با دومادتون رابطه داری ، تو دادگا ب پدرم کلی فوش داد ، خا ...

خوب کردی جدا شدی فردا روزه میشم از ته دل برات دعا میکنم یه ادم خوب بعد از ایشون نصیبت بشه تا همه ناراحتی ها و سختی هایی ک کشیدی جبران بشه