2777
2789
عنوان

مامان😣😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست

این حرفا چیه ، مادرت تو رو نه ماه تو شکمش نگه داشته به دنیا آورده با بدبختی بزرگت کرده ،شاید از نظر اون تو رو لوس بار آورده و شاید بنظرش بهترین شیوه تربیتی رو داره اعمال میکنه و ممکنه از نظر تو ناخوشایند باشه شاید حرفای همو درک نکنید ولی مطمعنا اون موفقیت تو رو میخواد ، اصلا سرافکندگی تو که باعث سرافکندگی اونه همه تو رو دختر اون میدونن نه کسی دیگه ای اینا همش حس و حالای دوران نوجوانیه ،همه پدرمادرا بچه هاشونو دوست دارن 

این وسط بابات چشه دیگه.

تو رسما داری جوونی و زندگیتو تباه میکنی

برو دنبال چیزی ک دوست داری 

و صد در صد شروع کن رژیم گرفتنحتما باشگاه نمیخاد تو خونه با کلیپ تمرین کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته خودتم اما پرو تر. بی احترامی نکردم اما با لجاجت دارم میرم سمت چیزایی که میخوام حتی اگه بکشنم و ...

ن بهم پول میدن ن احترام ،هیچوقت یادم نمیره دیدن شبانه روز درس خوندم اما بابام شب بعده کنکور بهم گفت دروغگوی فریبکار ابرو برام نذاشتی جلو دوتاخواهرم بااینکه خودم بچه بزرگ بودم ،قشنگ ی بغض اومد تو گلوم و باهاش شکستم😔😔😔😔😔

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
فک کن برام سختههههههه بگم بابا پول بهم بده ی خوراکی از مغازه بخرم تاااااین حد

مننم همینطورم ،حتی دوران مدرسه هم تا خودشون بهم پول نمی‌دادن ،ازشون پول نمیگرفتم آلانم همینطورم

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            
این وسط بابات چشه دیگه. تو رسما داری جوونی و زندگیتو تباه میکنی برو دنبال چیزی ک دوست داری  ...

بابام کپپپ مامانم شده قبلا میگفتم با مامانم فرق داره اما اونم عین مامانم شده ازم متنفره بخدا بگن مردم فک نکنم اشک بیاد تو چشاش

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
این حرفا چیه ، مادرت تو رو نه ماه تو شکمش نگه داشته به دنیا آورده با بدبختی بزرگت کرده ،شاید از نظر ...

عزیزم مادری ک حرفای زشت ب دخترش میزنه تحقیرش میکنه ۲۲سالشه دخترش اما هییییییییچ رفیقی نذاشته داشته باشه،ن پول تو جیبی داره ن لباس درست حسابی ،خواستم برم لیزر جلووو بابام گفت میخواد بره ک س ش لیزر کنه این مریضه یا مادره؟؟؟؟؟؟؟؟

ن بهم پول میدن ن احترام ،هیچوقت یادم نمیره دیدن شبانه روز درس خوندم اما بابام شب بعده کنکور بهم گفت ...

این رفتارا کاملا سمی و از پدر و مادر سمی بیخودی خودتم به خودت آسیب نزن تو نه گناهکاری نه بدهکار بلکه طلبکار یه پدر و مادر درست حسابی از این دنیایی ...اگه هم پول نمیدن دولتی یه رشته الکیم شد بزن فقط برو بعد تو دانشگاه اونقدر موقعیت برات پیش میداد که میتونی زندگیتو سامون بدی ...فقط خودتو شکست خورده نشون نده جلوشون ضعف نشون نده و دست بالا بگیر خودتو کم کم باورت می کنن نکردنم نمی خواد اونارو راضی کنی ...بعدا تو دانشگاه تصمیم بگیر میخوای دوباره کنکور بدی یا کاری راه بندازی و...

ممن دوباره امسال کنکور دادم ،خدا رحم کنه تا جواب بیاد فعلا کاریم نداره جواب بیاد ترورم می‌کنه😰

فقط میگم نتتترس بیا قوی بشیم🥺🥺🥺🥺

این رفتارا کاملا سمی و از پدر و مادر سمی بیخودی خودتم به خودت آسیب نزن تو نه گناهکاری نه بدهکار بلکه ...

فک کنید ی خاستگار از همسایمون داشتم جووووری پسره رو جلو خانوادش آبروش برد که فقط از خجالت دلم خواست بمیرممم 

کاری کرد ک بابام رفت ب خانواده پسره گفت ازاین خیابون گم شید. درصورتی ک پسره مودبانه بامادرش اومدگفت ازدخترتون خوشم میاد همیییین

خب چرا باهاش حرف نمیزنی که علت این رفتاراش بفهمی 

اصلااااا درست نمیشه میلیون ها بار باگریه بهش گفتم اما اشک منو ک میبینه بیشتر خوشش میاد 

فک کنید یبار ی مستاجر داشتیم مزاحمم شد از خودم کوچیکتربود،اومد بهم میگفت سینه هات بزرگ شدن ،باید ببرمت ببینم شاید حامله هم شدی؟؟؟؟؟؟!!!!!!و من اونموقع۱۵سالم بود😔😔😔😔😔😔

الان سر کنکوره پزشکم بشی سر زندگی مشترکت گیر میدن دیدم که میگم

اره بقران حتی تعداد بچه هامو دراینده بهم میگفت 

و همش دلش میخواد تو دستش باشم