2777
2789
عنوان

مامان😣😔😔😔

423 بازدید | 33 پست

مادری ک همش دلش میخواد خواسته هاشو برآورده کنی 

مثلا من دانشجو بودم گفت بااااید ی رشته عالی (پزشکیواینا)قبول شی،اونقد رشتمو مسخره کرد ک برگشتم خوندم ،درطی این ی سال اینقد قوربون صدقم میرفت بوسم میکرد(چیزی ک محال بود تو بقیه سال ها ازش ببینم😞بعد یبار بوسم کرد گفت از دل نیست🥺)

بخدا من تمام تلاشمو کردم اما سرجلسه استرس گرفتم چن دونه سوال بیشتر نزدم 

از وقتی فهمیده  هزار درجه تغییرکرده 

همش سرکوفت حرف بد همش تحقیر 

حاضره بمیرم😔😔😔بعضی وقتا دلش برام میسوزه اما نود درصد وقتا ی ذره م براش مهم نیستم 

کاری کرده ک بابام چشم دیدن منو نداره 

قشنگ حس میکنم وقتی بابام منو میبینه انگار دشمنشودیده و چشاشو میبنده 

من سر کنکورم ۳۰کیلو اضافه وزن گرفتم حتی حاضرنیست بزاره برم باشگاه 

همش بهم میگه شبیه پیرزنا شدی نگااا اندامت 😖😖😔😔😔

من ۲۲سالمه 

چیکارکنم توروخداااا ساده ازاین تاپیک نگذرین🥺🥺🥺🥺

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خود منی

با این تفاوت که خواهر بزرگترم پزشکی میخونه و داعم اونو هم میکوبن تو سرم بعدشم میگن ما فرق نمیزاریم و فلان

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

برای خودت درس بخون . اما تمام تلاشت رو بکن که تو رشته ای که علاقه داری بهش موفق باشی. 

به نظرم مادرتون حتما چیزایی میخواسته که بهشون نرسیده والان دوس داره شما به اون‌جایگاه برسی . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
کنکور شماهارو رسما  بیچاره کرده ها  پس لرزه هاشم ولتون نمیکنه طفلیا

همش پیش همه میگه اگ کنکور میدادم رتبه یک میشدم ،تا سوم راهنمایی بیشتر نخونده

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
تو خود منی با این تفاوت که خواهر بزرگترم پزشکی میخونه و داعم اونو هم میکوبن تو سرم بعدشم میگن ما ف ...

خودت چی میخونی عزیزم 

من عاشق فیزیکم و میخوام هرچ زودتر از این کشور برم 

مادر پدرا آروزهایی ک خودشون یه روز داشتن برآورده نشده رو تو بچه هاشون می‌بینن متاستفانههههههه

فک کن برام سختههههههه بگم بابا پول بهم بده ی خوراکی از مغازه بخرم تاااااین حد

خودت چی میخونی عزیزم  من عاشق فیزیکم و میخوام هرچ زودتر از این کشور برم

ممن دوباره امسال کنکور دادم ،خدا رحم کنه تا جواب بیاد فعلا کاریم نداره جواب بیاد ترورم می‌کنه😰

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

متنفرم از کنکور ک اینجوریتون کرده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡