2777
2789
عنوان

یه جمله منطقی بگین به من

124 بازدید | 8 پست

انلاینه هاااا !!!

منم طرفای ساعت ۱۰ چند تا پیام دادم 

اما نه سین زده نه جوابی چیزی 

فک کنم الان یه چهل دقیقه ای میشه انلاینه اما جواب منو نداده خودم خوب می‌دونم که این آدم بهم اهمیت نمی‌ده 

اما هر بار خام احساسم میشم 

یه جمله بگین که من بخونم و بیشتر بتونم بر احساسم غلبه کنم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون انلاینه غرق رابطه خودشه این وسط مثل یه قاشق کثیف خودتو میندازی وسط شاید اگ زمانی قهروبی کس باشه بیاد ازت استفاده کنه باهات لحظه های خالیشو پر کنه دوباره میره پس زاپاس نباش و برو دنبال کسی ک اولویت اولش تویی و واقعا دوستت داره

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
مرسی مهربون:)))) خیلی خیلی قشنگ بود این جمله  اما هیچ کس منتظر من نیست

خواهش میکتم عزیزم ، شاید الان‌نباشه ولی اگه خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل بشی قطعا  روزی دنیا یکی همجنس خودت رو سر راهت قرار میده ، شک نکن 

اون انلاینه غرق رابطه خودشه این وسط مثل یه قاشق کثیف خودتو میندازی وسط شاید اگ زمانی قهروبی کس باشه ...

حالا مثلا بهم گفته دوستم داره ها 

می‌گفت عاشقمه اما الان معلوم نیست با کیه:)

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
خواهش میکتم عزیزم ، شاید الان‌نباشه ولی اگه خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل بشی قطعا & ...

موافقم باهات عزیزم:)

مرسی بابت حرفای قشنگت

حالا مثلا بهم گفته دوستم داره ها  می‌گفت عاشقمه اما الان معلوم نیست با کیه:)

ب گفتن نیست ب عمله حالا نه فقط انلاینیش کلا رفتارشو ببین اصلا درعمل علاقشو ثابت میکنه یا از اوناییه ک فقط خوب حرف زدن بلده...

تا شقایق هست زندگی باید کرد...
ب گفتن نیست ب عمله حالا نه فقط انلاینیش کلا رفتارشو ببین اصلا درعمل علاقشو ثابت میکنه یا از اوناییه ...

ب نظرم کلا بهم اهمیت نمی‌ده پس بیخیالش