2777
2789
عنوان

وای خسته شدم از دست مامانم

347 بازدید | 13 پست

اصلا چشم ندارع منو ببینه همش بین منو و داداشم دعوا میندازه تازه الکی میگه نمی‌خوام باهم دعوا کنین سر یه کاری که باداداشم شریک شدیم و اصلا بهش ربط ندارع مدام دخالت میکنه

خب دخالت کنه، مادرته غریبه تو خیابون نیست که

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همیشه سلامت باشن مادرتون ولی نزار وقتی ک دیر شده خودتو واسه این رفتارات نفرین کنی

همین تازه وقتی ک دکترا هی چرت و پرت میگفتن بهم منم اعصابم داغون شده بودو به معنای واقعی همرو میخوردم😅مامانمو بیشتر سه روز همش اذیتش کردم سرش داد زدم و...اولین بارم بود و اخرین بار خدا منو ببخشه مامان ک همیشه میبخشه

کسیو تو دنیا پیدا نمیکنی ک بیشتر از همه دوست داره جز مادرت دخالتاشم ک نمیشه گفت دخالت واقعا روت میشه ب مامانت بگی دخالت کردی اون مادرته یکم دیگه که مادر بشی قدرشو بیشتر میدونی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

واییی امان ازاین مادرای پسردوست ..

چون من مجردم اینجوری می‌کنه همش تیکه میندازه 

منتظره من فقط تو خونه با یکی بحث کنم برگرده بگه یکی پیدا نمیشه اینو از این خونه ببره

انشالله همیشه سلامت باشن مادرتون ولی نزار وقتی ک دیر شده خودتو واسه این رفتارات نفرین کنی همین تازه ...

همه مادرا عین هم نیستن مامان من فقط میخواد من خونه نباشم حالا کجا و با کی اصلا براش مهم نیست

همه مادرا عین هم نیستن مامان من فقط میخواد من خونه نباشم حالا کجا و با کی اصلا براش مهم نیست

مامانا فقط نوع محبت کردنشون متفاوته

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما