من تو فکرم هست که به مرور آموزش آرایشگری ببینم و اگه بتونم یه سالن تاسیس کنم خیلی علاقه ندارم و استعداد رو هم نمیدونم صرفا بخاطر درآمد بالاش میخوام این کار و انجام بدم از طرفی به نقاشی دیجیتال علاقه دارم و استعداد توی نقاشی هم دارم یجورایی هنرمندم اما خب هنوز چیزی راجع به بازار کارش نمیدونم حالا شما بودید کدوم هدف و دنبال میکردید؟
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمیآییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مطمئن باشید که اگه ارایشگری برید شکست میخورید، واسه موفقیت توی هر شغلی باید رؤیا داشته باشی و پشتکار، واسه پول هیچ وقت کاری رو شروع نکنید چون با اولین شکست دیگه توان بلند شدن ندارید. دومی رو برید.
پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.