2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
کنکور اول تست کار نکردم کنکور دوم روزی ۵ یا ۶ ساعت که بیشتر هم تست زدم و کلا ۶ ماه خوندم متاهلم و ...

چجوری ؟مگه مطالب رو بلد بودین ؟

منی ک ۱۲ هم واقعا حس میکنم ۵ ساعت کمه🤧

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا تغذیه ؟🤔 مدیریت پارتی و پول میخاد  پارتی نداری  پول چی ؟

من کلا یه برادر دارم که داره ارشد تغذیه می خونه در حال حاضر توی بیمارستان هم مشغوله مجوز تأسیس مطب ومهرش رو هم گرفته الان دنبال کار های مطبشه 

کلی دستگاه سفارش داده 

کسی که با اون دستگاه ها کار می‌کنه باید حتما لیسانس تغذیه علوم پزشکی داشته باشه 

میگه اگه لیسانس تغذیه بگیری خیلی خوب میشه واسه هر دوتامون 

من کلا یه برادر دارم که داره ارشد تغذیه می خونه در حال حاضر توی بیمارستان هم مشغوله مجوز تأسیس مطب و ...

یعنی چیکار میکنه دستگاه چی ؟

یعنی چیکار میکنه دستگاه چی ؟

دستگاه برای لاغری 

توی شهر ما هیچ کس از این دستگاه ها نداره (مثلا توی تهران یا کلا شهر های بزرگ حداقل چهارصد پونصد تا از اینا هست )

تقریبا یه میلیارد هزینش بود 

دستگاه برای لاغری  توی شهر ما هیچ کس از این دستگاه ها نداره (مثلا توی تهران یا کلا شهر های بزر ...

دستگاه ساکشن مثلا ؟

نمیدونم والا 

بنظرم مهاجرت کنی بهتره 

این همه درس بخونی تازه اما و اگر

دستگاه ساکشن مثلا ؟ نمیدونم والا  بنظرم مهاجرت کنی بهتره  این همه درس بخونی تازه اما و ...

البته من الان حالم خیلی بهتر شده نسبت به قبل یه موقع هوایی یادمه واقعا آرزوی مرگ میکردم امسال گواهینامه گرفتم رانندگیم عالیه ...چشمم رو عمل لیزیک کردم ....هر روز باشگاه میرم.. کلی غذای جدید یاد گرفتم درست کنم ...همین کنکور لعنتی اعصابم رو خورد میکنه

البته من الان حالم خیلی بهتر شده نسبت به قبل یه موقع هوایی یادمه واقعا آرزوی مرگ میکردم امسال گواهین ...

چرا ناراحت ؟

افریننننن خیلی خوبه همینجوری امیدوار بروووو جلو😍

چرا ناراحت ؟ افریننننن خیلی خوبه همینجوری امیدوار بروووو جلو😍

من کلاس یازدهم بودم پدرم فوت کرد و اون موقع برادرم دانشجوی یه شهر دیگه بود کلی مشکلات برامون پیش اومد چون پدرم به مرگ طبیعی فوت نکردن خبیییییلی خییییلی ذهنم درگیر بود همین باعث شد توی درسم افت کنم الآنم مادرم هنوز افسردگی شدید داره خصوصا الان که بازنشسته شده