2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

461 بازدید | 27 پست

شوهرم داشت به دوستش تو واتساپ پیام میداد چشمم خورد به لیست واتساپش دوتا اسم دیدم نمیدونم درست دیدم یا نه 

فاطی

زهراجون

میترسم برم گوشیش رو نگاه کنم و درست دیده باشم 

از طرفی هم حس کنجکاوی داره روانیم میکنه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین همه آدم های چیز های ناخوشایندی تو گوشی هاشون دارن که اگر بگردی پیدا میشه ولی فقط اونی که زجر میکشه تویی من باشن ول میکنم خیانت بکنه یا نه تو کاری از دستم بر نمیاد نهایت جدا میشی اما شاید همین ندونستن تو و ترسید اون باعث بشه اگر چیزی هم هست طی یه زمانی ول کن و برگرده به زندگیش

هیچمردی اسم دوست دخترش اسنجور واضح نمینویسه یا مارو ایسگا کردی یا خودت اشتباه دیدی😂😂

قبلا هم اینکارا رو میکرد همش هم با اسم خود دختره ذخیره میکرد ولی فکر کردم دیگه عاقل شده از اینکارا نمیکنه

ببخشیدا مگه احمقه که اینجوری اسمشونو سیو کنه  که تو بفهمی

میدونه نگاه به گوشیش نمیکنم چون هر بار نگاه کردم جنجال بپا کرده منم میترسم دیگه نگاه نمیکنم

سعی کن که جلو کنجکاویت رو بگیری اگه ک درست باشه ربطتون خراب میشه سعی کن بیشتر بهش توجه کنی لباس های شیک بپوشید عطر بزنی ارایش کنی به خودت برسی باهاش صحبت کنی ببینی چ کمبودی داره نیازاشو برطرف کنی 

سعی کن همه چیزو با صحبت و درستی حل کنی

بکی از فامیلان میگفت شوهرش که خیانت میکرده اسم دوست دخترش رو سیو کرده بوده ممد 😂

واقعا حالم بده ولی پیاماتون منو میخندونه