2821
2789
عنوان

رسیدم ته خط

143 بازدید | 17 پست

هیچ انگیزه ای برا زندگی ندارم هر روز ی مشکل ب مشکلاتم اضافه میشه همه درا ب روم بسته شده دیگ کم آوردم  امروز ی لحظه ب خودکشی هم فک کردم ولی در خودم جرات انجامشو نمیببنم 

می تو

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس برا چی داریم زندگی میکنیم وقتی با ی مرده هیچ فرقی نداریم وقتی همه غم و غصه دنیا تو دلمون تلنبار ش ...

والا من فقط از خدا میترسم و میدونم اگه خودکشی کنم اون دنیامم خرابه برا همین فقط صبر میکنم و غصه میخورم البته مشکلی که برام پیش اومده تقصیر خودم بوده و این تاوان اشتباهمه

والا من فقط از خدا میترسم و میدونم اگه خودکشی کنم اون دنیامم خرابه برا همین فقط صبر میکنم و غصه میخو ...

عزیزم منم همه مشکلاتی ک هر روز دارن یکی یکی اضاف میشن ب خاطر تصمیمات اشتباه خودم بوده، برا همینم از خودم متنفر شدم حوصله خودمم ندارم 

عزیزم منم همه مشکلاتی ک هر روز دارن یکی یکی اضاف میشن ب خاطر تصمیمات اشتباه خودم بوده، برا همینم از ...

چی بگم والا بعضی وقتا بر اثر فشار اطرافیان و نا امید شدن ازشون آدم یه اشتباهی میکنه و در آینده عواقبشم فقط متوجه خود آدم نه اون کسایی که اذیتت کردن

2790
2823
2791
2779
2792