2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 11 پست

سلام دوستان هفته۶بارداری ام.دیروز لکه بینی داشتم اولش قهوه ای بعد روشن همراه ترشح بعدش تیره شد و تا اخرشبم قطع شد الان فقط خیلی کم لک قهوه ای و گاهی لک قهوه ای همراه با ترشح دارم.دیشب که سونو داخلی کرد گفت ساک حاملگی مشخصه و نرماله ولی بچه معلوم نیس دوهفته دیگه بیا.همون دیشبم دکتر شیاف داد که لکه بینیم خیلی کم شده.حالایکم شک دارم که اون لکه های اخری که تیره شد مال سقط جنین نبوده باشه ولی خیلی کم بود.اگه سقط شده بود توی سونو داخلی نشون میداد؟راستش سرکتابم برام باز کردن گفتن سقط میشه.حس بدی دارم چکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بسپارش به خدااگه بخوادمی مونه برات من هفته ۶خونریزی بعدش تا۱ماه لکه بینی داشتم توهفته۱۴که تازه ۱هفته لکه بینیم قطع شده بودازاز۶،۷تاپله پرت شدم پایین ولی خداروشکرهیچی نشدالانم نی نیم ۲۵روزست🥰

سقط جنین درد زیاد داره با خون روشن زیاد کیسه هم میاد ی چیز سفته اینا فقط لکه بینی بوده

وای مرسی خیالم راحت شد.یعنی تا دوهفته دیکه بچه رو میتونن ببینن چون فقط ساک حاملگی رو دیدن

وای مرسی خیالم راحت شد.یعنی تا دوهفته دیکه بچه رو میتونن ببینن چون فقط ساک حاملگی رو دیدن

بله الان چیزی مشخص نیست.هعته هشتم تا یازدهم برا سونو مناسبه.البته من تجربه ای ندارم.چیزیه که خیلی جاها خوندم و دیدم