2777
2789
عنوان

بگین 😂

234 بازدید | 26 پست

کسی سابلیمینال استفاده می کنه یا کرده نتیجه گرفته و چه سابلیمینالی تاثیر بد هم داره؟😂

من خودم یه مدته دارم استفاده می کنم واسه چشمم خیلی روشن شده ولی موندم اگر رنگش تغییر کنه به خانوادم چی بگم🤣

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

چرته همش

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انواع مخطلفی داره 

بعضیاشون تاثیر مثبت میزاره بعضیاش منفی

مثلا از اون منفیاش تو اهنگای زیر نظر ایلومیناتی استفاده میکنن ک تا ثیر منفی بزاره رو آدم

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
برا شوهر کردنم خوبه؟ از کجا آوردی؟

شوهر کردننننن😂شوهر دارم از سرم هم زیاده عمرا اگر از مال شوهر استفاده کنم ولی از یه سایت خریدم

برا شوهر کردنم خوبه؟ از کجا آوردی؟

😳

واقعا راست میگن وقتی نی نی سایت میای دیگه اصلا رایگان لیزر میشی چون دیگه اصلا برات مویی باقی نمیمونه

با نظرات و تاپیک های عجیب غریب.......😂

(My profile picture is me ,please don't copy)
شوهر کردننننن😂شوهر دارم از سرم هم زیاده عمرا اگر از مال شوهر استفاده کنم ولی از یه سایت خریدم

نگفتم که شوهر کن میگم برای ازدواجم هست

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

انواع مخطلفی داره  بعضیاشون تاثیر مثبت میزاره بعضیاش منفی مثلا از اون منفیاش تو اهنگای زیر نظ ...

🔺+👁

😳 واقعا راست میگن وقتی نی نی سایت میای دیگه اصلا رایگان لیزر میشی چون دیگه اصلا برات مویی باقی نمی ...

بابا دیگه وقتی یه آهنگ بتونه رنگ چشمو ژنتیکو تغییر بده قطعا شوهرم پیدا میشه کرد باهاش

الان حرف من غیر منطقیه؟؟؟؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

نگفتم که شوهر کن میگم برای ازدواجم هست

نمیدونم والا استفاده نکردم ولی فکر می کنم کار نکنه چون معمولا الکیه 

بابا دیگه وقتی یه آهنگ بتونه رنگ چشمو ژنتیکو تغییر بده قطعا شوهرم پیدا میشه کرد باهاش الان حرف من غ ...

ن راستش منطقیه ولی هنوز موفق نشده رنگ چشم تغییر بده😂

پس چرا تاپیک زدی میپرسی😂😂😂😂 وقتی خودت میدونی الکیه

نمیدونم شایدم واقعی ولی مطمئنم الکیه ولی اطمینان دارم واقعیه😂