2777
2789
مرسی نگرانیم برطرف شد❤️

قوربونت عزیزم🌈

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نترس چیزی نیست معاینه میکنه و تایید میکنه باکره هستی ترس نداره . وقتی از خودت مطمعنی ترس نداره

چون معاشقه داشتم این توهمو زدم بااینکه اصلا دخول نبوده.. امیدوارم بخیر بگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چ مرضیه این.. 😂

طبیعیه منم یه سری تو موجهای ابی اب با فشار خورد بهم از همون سال تا الان همش یه ترسی باهامه که نکنه از بین رفته😓

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

طبیعیه منم یه سری تو موجهای ابی اب با فشار خورد بهم از همون سال تا الان همش یه ترسی باهامه که نکنه ا ...

قربونت برم هم من هم تو میدونیم ک سالمیم و این نگرانیمون بی مورده ولی دست خودمون نیس❤️

چون معاشقه داشتم این توهمو زدم بااینکه اصلا دخول نبوده.. امیدوارم بخیر بگذره

نترس با معاسقه چیزی نمیشه اصلا نترس خیالت راحت . این ترسو از خودت دور کن و با خیال راحت برو. اگه باکره باشی مهریه ات نصف میشه در جریانی؟

قربونت برم هم من هم تو میدونیم ک سالمیم و این نگرانیمون بی مورده ولی دست خودمون نیس❤️

نکنه واقعا اون فشار اب آسیب زده باشه چون سوزش رو تا چن روز داشتم ولی دوستامم سوزش رو داشتن چون ابشم خیلی الوده بود مسافرتم به دهنم زهر شد تا صبح گریه میکردم🤕

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نترس با معاسقه چیزی نمیشه اصلا نترس خیالت راحت . این ترسو از خودت دور کن و با خیال راحت برو. اگه باک ...

من توافقی دارم جدا میشم و مهریمو بخشیدم

من شوهرمو از بعد عقدحتی یبار هم ندیدم چون شهردیگ بود ازدواج ما یجورایی اجباری بود

باعشقم قبل عقدم معاشقه داشتم

نکنه واقعا اون فشار اب آسیب زده باشه چون سوزش رو تا چن روز داشتم ولی دوستامم سوزش رو داشتن چون ابشم ...

چی بگم والا.. بد ب دلت راه نده.. برای اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر زنان برو

من توافقی دارم جدا میشم و مهریمو بخشیدم من شوهرمو از بعد عقدحتی یبار هم ندیدم چون شهردیگ بود ازدواج ...

وای چه بد 🙁 نه نگران نباش چیزی نیست با معاشقه هیچ اتفاقی نمی افته. انشا الله به عشقت برسی

چی بگم والا.. بد ب دلت راه نده.. برای اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر زنان برو

واای نه میترسم😂

نه نداشته ام رابطه رو.. فقط بچگی یبار دسته صندلی محکم بهش خورد

ن حتی با این کارم از بین بره باز دیده میشه وه با رابطه از بین نرفته

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2790
2778
2791
2779
2792