2777
2789

ببین اگه انشاالله باردار باشی بستگی داره کی لقاح انجام شده باشه اگه تایمش نزدیکتر به پریود‌ت باشه شاید نشون نده اگه اوایل سیکلت بوده احتمال زیاد الان هم نشون بده ولی خوب بزار ببین عقب میندازی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن  وز قبل مثلا نشون میده

والا من از تجربه های بچه های اینجا میگم بعضی ها دو روز قبل پریود هم زدن مثبت شده یکی ‌‌‌‌‌‌‌پنج روز الی یک هفته بعد عقب انداختن زده نشون نداده بستگی داره 

عزیزم باردار بودی؟

ببین گلم منم این ماه رفتم دکتر بهم گفت فولیکول های ریز میبینم تو تخمدانت و برام دوفاستون نوشت . محرک برای افزایش سایز فولیکول نداد ..

شما چی؟ دکتر بهتون دارو هم داد؟ 

من ماه سوم اقدامم .. اعصابم خورده اصن. قبلا تخمدان هام اینطور نبود. ده روز تا پریودم مونده هنوز.. اصن نمیدونم این ماه تخمک گذاری داشتم یا نه

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
عزیزم باردار بودی؟ ببین گلم منم این ماه رفتم دکتر بهم گفت فولیکول های ریز میبینم تو تخمدانت و برام ...

عزیزم ماه دوم اقدامم تنبلی ذارم 

آل دی دکتر برام نوشته