2821
2789
عنوان

خودکشی

248 بازدید | 11 پست

بچه ها تو رو خدا شما جای من بودید چیکار میکردید؟

من مجرد هستم سنم هم کمه دانشجوام

خودم درآمدم خیلی کمه که با همون زندگی میکنم افسردگی شدید دارم فقط بخاطر خانوادم تا الان خودکشی نکردم ولی روز.و شب بهش فکر میکنم پدرومادرم پولدارن اما یه تومن بهم نمیدن نمیتونم برم پیش روانشناس هزینشو نمیرسم تفریح هم پول ندارم کلا هیچی

الان یه میلیون نیاز دارم شدید ولی موندم به مامانم میگم فحشم میده چیکار کنم واقعا آخه عدالت دنیا کجاست یه دختر همه چیز تموم و مستقل هستم ولی واقعا دیگه نمیکشم پریودم هستم از دیروز هیچی نخوردم احساس میکنم دارم بیهوش میشم همش میلرزم

اول پاشو یه چی بخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو همین لحظه احساس بدی داری و کلی اتفاقات بد و مزخرف سراغت اومده . خارج از هر کلیشه‌ای همین جایی ک تو هسی ارزوی من جدا . اینکه مستقل باشم از خانوادمم دور باشم . مشکلات همیشه هستن حالا چه مجرد چه متاهل ، چه وابسته به کسی چه مستقل . بستگی داره چجوری با این شرایط بسازی و بخوای درمونش کنی . توکل بر خدا

هیچی نداذم الان باید برم بیرون بگیرم اونم همش ضعف دارم نمیتونم راه برم

ببین خیلی از ماها شرایط بدی داریم ولی یه ارزوهایی یه افرادی ما رو وابسته کردن داریم شرایط سختمون رو تحمل میکنیم 

حتی شده یه لیوان چایی یه لیوان اب قند بخور  یه لقمه نون پنیر

یه دوش بگیر ده دقیقه ای

بعد بشین برا خودت برنامه بریز برا درس برا اینده اهدافت رو بنویس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شاید تو همین لحظه احساس بدی داری و کلی اتفاقات بد و مزخرف سراغت اومده . خارج از هر کلیشه‌ای همین جای ...

چه مستقلی حتی پول ندارم برم گواهینامه بگیرم پول که نباشه هیجی نیست

چه مستقلی حتی پول ندارم برم گواهینامه بگیرم پول که نباشه هیجی نیست

میفمم درسته . خود منم ک با خانوادم زندگی میکنم تو محدودیتم ولی خب تلاش میخواد ازین منجلاب بیرون اومدن 🌚😐 . والا یوقتی خسته میشیم از زندگی کردن بضی وقتا جون به لب میرسه . یجورایی دور ازجون کو.ن پاره کنی در بیای از این اوضاع

شاید تو همین لحظه احساس بدی داری و کلی اتفاقات بد و مزخرف سراغت اومده . خارج از هر کلیشه‌ای همین جای ...

هر چه زودتر با تمام مشکلاتش جدا شو از خانواده میدونم  اینقدر عاقل هستی مراقب خودت باشی  کار خوب پیدا کن حتی شده توی یه خوابگاه بخوابی،من ۳۷ سالمه ترسو بودم الان ازدواج کردم نزدیک خانواده هستم و کلا قطع رابطه کردم ایکاش سن پایین تر  جدا میشدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز