2777
2789
تریاک گفت نمی‌کشم به جاش اینو میخورم اینم خیلی بده لاغر شده چرت میزنه

آره معمولا جای مواد مخدر استفاده میشه، چه پرروعه ها، بگو بیا بریم ترک کن دیگه😕

بچه داری؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره معمولا جای مواد مخدر استفاده میشه، چه پرروعه ها، بگو بیا بریم ترک کن دیگه😕 بچه داری؟

اره دارم این قرص گفته بودن یه چهارم بخوره ولی این در طول روز سه چهار تا میخوره

سعی می‌کنه مهربونیت کنه باهام تا این چیزا رو نبینم

مهربونیش بدرد خودش میخوره شوهر سالم با وجه اجتماعی خوب باید باشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره دارم این قرص گفته بودن یه چهارم بخوره ولی این در طول روز سه چهار تا میخوره

وای چه زیاااااد، امیدوارم یه راهی جلو پات قرار بگیره ، از من میشنوی کوتاه نیا دعوا راه بنداز یا به بزرگتری کسی بگو مجبورش کنه دکتر بیاد ترک کنه

درست میگین  موندم چیکار کنم

همین که گفتمو انجام بده عزیز کوتاه نیا

خیلی لاغر شده هر کی ببینه میفهمه

دیگه همین میشه 😞

وای چه زیاااااد، امیدوارم یه راهی جلو پات قرار بگیره ، از من میشنوی کوتاه نیا دعوا راه بنداز یا به ب ...

بزرگترش حرف پسرشو بیشتر قبول داره قبلاً به چند نمونه گفتم پدرش بهم گفت پسرم گفته میخای رابطمونو خراب کنی

بزرگترش حرف پسرشو بیشتر قبول داره قبلاً به چند نمونه گفتم پدرش بهم گفت پسرم گفته میخای رابطمونو خراب ...

خودت برو خونه پدرت بگو یا میای دکتر ترک میکنی یا من نیستم دیگه، اونوقت نتیجه میگیری البته اگه دوستتون داشته باشه

باید یه کاری بکنم اینطور نمیشه

👍👍👍👍