2777
2789
ب ۱۲ ویتامینه ب ۲ رو میدن واسه ترک معتاده دیگه معتادا چجورین؟؟؟ خمار نشئه گیج کم اشتها

اره منظور وقتی فقط همین قرصو بخورن تاثیر داره چون گاهی اوقات طرف چرت میزنه لاغر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که ب 2بخوره فقط معتاد محسوب میشه 

بله شوهر یکی از دوستام به قرص ب 2 اعتیاد داره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره منظور وقتی فقط همین قرصو بخورن تاثیر داره چون گاهی اوقات طرف چرت میزنه لاغر شده

کسی که ب۲ میخوره بی شک سابقه قبلی اعتیاد به یه ماده مخدر هم داره که الان داره ب۲ میخوره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یعنی نخورن همش خوابن  گاهی اوقات چرت میزنن لاغر شدن  پس این قرص اعتیاد داره

بله تازه خیلی هم عصبیه و پرخاشگری میکنه اون آقا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره درسته چیز دیگه هم میدونید در مورد این قرص

نه والا همینا رو هم از دوستم شنیدم، ان شاءالله درست میشه 😓 دکتر ببرش 

اولی

تهدیدش کن اگه نیای جدا میشی ببین جواب میده