2777
2789
عنوان

این درسته که

93 بازدید | 9 پست

معذرت می‌خوام میپرسم 

درسته که کسی که قصد بارداری داره فقط محدوده تخمک گذاری باید رابطه داشته باشه 

و بقیه روزا رابطه با جلوگیری داشته باشه؟

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

اکه پسر میخوای آره وگرنه نه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اکه پسر میخوای آره وگرنه نه

امروز یه پست توی اینستا دیدم که ماما بود و می‌گفت شانس باروری میاد پایین و اگه بشه هم سقط میشه 

خواستم ببینم درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یه پست توی اینستا دیدم که ماما بود و می‌گفت شانس باروری میاد پایین و اگه بشه هم سقط میشه  ...

نه فک نکنم ولی شانس باروری تو دوران تخمک گذاری بیشتره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نه فک نکنم ولی شانس باروری تو دوران تخمک گذاری بیشتره

ممنونم عزیزدلم خیلی محبت کردی.

ممنونم عزیزدلم خیلی محبت کردی.

قربونت😘

من اینهمه دکتر رفتم از لیسانسه گرفته تا بهترین متخصص این اولین باریه که همچین حرفی میشنوم فقط احتمال ...

من خیلی ممنونم عزیزم محبت کردین

قربونت😘

عزیزدلم خودتون و نی نی تون سالم باشین همیشه❤️

ببخشید من وقتتونو میگیرم 

برای بارداری سریع کار خاصی هست که انجام بدم؟ 

من ماه اول اقدام بودم این ماه 

الان دوروز مونده به موعد بیبی زدم منفی بود 

خواستم ببینم چیکار میتونم بکنم که بی دردسر باردار بشم😅بجز کنترل استرس بازم معذرت وقتتونو کرفتم

عزیزدلم خودتون و نی نی تون سالم باشین همیشه❤️ ببخشید من وقتتونو میگیرم  برای بارداری سریع کار ...

مرسی عزیزم 

والا من دوتا بچه دارم هر دوبارم با وجود داشتن جلوگیری باردار شدم🤦نمیدونم اصلا برا اقدام باید چیکار کرد😅

مرسی عزیزم  والا من دوتا بچه دارم هر دوبارم با وجود داشتن جلوگیری باردار شدم🤦نمیدونم اصلا برا ...

😄😄عزیزممم 

سالم و شاد باشین همیشه