2777
2789
عنوان

واتساپ

119 بازدید | 10 پست

یه سوال دارم،روی یه گوشی دوتا سیم کارت هست،واتساپم روی سیم کارت یک سیم اصلیم هست،میتونم برای چند ساعت واتساپم رو حذف کنم،روی سیم دو واتساپ نصب کنم..بعد ک کارم تموم شد،حذف کنم دوباره روی سیم اصلیم نصب کنم؟

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیبی نصب کن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
مرسی عزیزم فقط چتهای واتساپ قبلیم پاک میشن؟

بله پاک میشن

یه واتساپ دیگه نصب کن مثلا  واتساپ تجاری که جدا میتونی بدون حذف اون واتساپ یه واتساپ دیگه با شماره دیگه نصب کنی 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
خب یه واتساپ جی بی نصب کن کنار اون واتساپه قبلی رو حذف کنی کل مکالمه چتات پاک میشن

دوستان من وارد نیستم میشه توضیح بدین چطوری نصب کنم روی یه گوشی ،؟ک اون واتساپم هم پاک نشه

ممنون

دوستان من وارد نیستم میشه توضیح بدین چطوری نصب کنم روی یه گوشی ،؟ک اون واتساپم هم پاک نشه ممنون

عزیزم واتساپ قبلیتو کار نداشتع باش بزار بمونه

تونت بزن دانلود اخرین ورژن واتساپ جیبی

دان کن نصب کن شماره دومیت رو وارد کن همین

عزیزم واتساپ قبلیتو کار نداشتع باش بزار بمونه تونت بزن دانلود اخرین ورژن واتساپ جیبی دان کن نصب کن ...

مرسی عزیزم،لطف کردی❤