2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ خیلی خیلی چربه و افتضاح‌ جوش داری باید یه مدت پنج ضد جوش استفاده کنی یا مثلا یه روز درمیون از پن ضد جوش استفاده کنی 

اگ خیلی جوش نداری در حد ۳_۴ تا ژل ضد جوش استفاده کن 

بعدش تونر 

بعد یه ضد جوش 

بعدم آبرسان و ضد آفتاب 

همه هم سعی کن مناسب پوست چرب باشه 

من پوستم چرب و جوشداره ولی دهیدراته شده شدیدا 

من که یه مدته جوش های هورمونی میزنم میگن تا درمان نکنی از درون نمیشعه روتین داد چون شاید بیشتر شد جوشا یا فعال تر بشن

من شوینده پوست چرب و جوشدار  درمالیفت استفاده کردم چربی رو زیاد میگرفت قویه .

سروینا استفاده کردم ضعیفه انگار به صرفه هم نیس

شوینده موست چرب ویتالایر گرفتم بهتر از بقیس خشکم نمیکنه

فوم ضد لک نو آکنه هم خوبه هم ترکیب ضدلک داره هم ضدجوش. ویتامین سی هم داره

اگ خیلی خیلی چربه و افتضاح‌ جوش داری باید یه مدت پنج ضد جوش استفاده کنی یا مثلا یه روز درمیون از پن ...

والا پن استفاده کردم الان با یه مشاور حرف زدم میگه یه مدت ازیتروماسین بخور و یه ژل ضد جوش میدم با یه صابون تی سی سی اما صابون میگن چربی پوستو میگیره حالا موندم

من که یه مدته جوش های هورمونی میزنم میگن تا درمان نکنی از درون نمیشعه روتین داد چون شاید بیشتر شد جو ...

خب جوش‌های هورمونی باید درمان بشه حتما 

مشکل از هورمونات باشه با روتین نمیتونی حلش کنه ک

من شوینده پوست چرب و جوشدار  درمالیفت استفاده کردم چربی رو زیاد میگرفت قویه . سروینا استفاده ک ...

نمیدونم زیاد شنیدم برا ژل نئودرم سبز رنگش .تونرم بادی شاپ اما قیمتش ۵۰۰تومانه تونره

نمیدونم زیاد شنیدم برا ژل نئودرم سبز رنگش .تونرم بادی شاپ اما قیمتش ۵۰۰تومانه تونره

آده اونم شنیدم خوبه ولی نداشتم. من این تونرو داشتم جوشمم هورمونی. ولی نخر پولت هدر میره وقتی جوشت هورمونیه. تونر اشونی بگیر. ضدجوش اورژانسی نیتروژینا  هم بگیر. 

والا پن استفاده کردم الان با یه مشاور حرف زدم میگه یه مدت ازیتروماسین بخور و یه ژل ضد جوش میدم با یه ...

خوبه اینو به منم گفتن که صابون تی سی سی بزنم. 1تا 2ماه بزن روزی 2 باره فک کنم.بعد اون ژل شستشو و اینا بخر بعد ابرسان مرطوب کننده هم حتماااا بزن. من ویتالایر و راکوتن داشتم خیلی خوبن و سبک. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792