2789
عنوان

جراحی دو فک

462 بازدید | 3 پست

من تقریبا یکی دوماهه دیگه عمل دارم و از تربت حیدریه هستم تهران ارتودنسی امو انجام میدم و دکترم تاکید داره پیش دکتر نیما صادقی عمل بشم خاستم بگم کسی تجربه داره از عمل پیش ایشون؟ 

و اینکه ی جراح خوب تو مشهد ک کارشون دیده باشین سراغ دارین؟ معرفی کنین میخام کارش عالی باشه دکتر شبان و عشق پور و اکبرزاده ک اصلاااا غیر اینا کس دیگه رو معرفی کنین حالا چ تهران چ مشهد 

و کسایی ک تجربه داشتن بیان بگن ک راسته ک میگن بعد از عمل قلب سخت ترین عمله؟ چون من از وقتی فهمیدم خیلی ترسیدم و دوس ندارم عمل کنم از درد و ترس زیاد میگن از درد زیاد خودت ب در و دیوار میزنی من خیلی خودمو باختم از وقتی درباره ترسش شنیدم 

واقعا چجور عملیه؟ پیش کی برم بهتره؟ باید چیکار کنم از طرفی نمیتونم به  هر کسی اعتماد کنم از روی ترس و دردی ک میگن داره 

من خواهرم عمل دو فک انجام داده حدود دو سال پیش
خیلی از نتیجه راضی بود و واقعا تغییر زیادی داشت و همین طور مشکل خوردن غذاش هم حل شد.
عمل پیچیده ای هست اما واقعا ارزش شو داره
خواهر من با یه مشکل مادرزادی توی فکش به دنیا اومد خیلی اذیت شد بخاطر چهره ش اما خداروشکر این عمل انجام داد و راحت شد
جراح خوب مشهد نمیشناسم اما آقای دکتر آذری پور تهران هستن و واقعا حرفه ای
من آدرس سایت و اینستاگرام شو برات میذارم
https://dr-arashazaripour.com/
https://www.instagram.com/dr.arashazaripour/

دکتر نیما صادقی دکتر خوبیه اگر تاکید میکنن پیش ایشون عمل کنید به صلاحتونه چون ارتودنتیست و جراحتون با هم‌کار کردن قبلا 

دکتر دیگه ای که من کارشونو دیدم دکتر محسن عباسی هستن که کارشون حرف نداره تو تهرانن میتونید پیش ایشونم‌برید معاینه بشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: