2777
2789
عنوان

دلم گرفت

108 بازدید | 23 پست

دلم چند دست لباس خوشگل میخواد یکم روحیه بگیرم اما پول نیست الان یکشنبه هم نامزدی برادرشوهرم لباس درست حسابی ندارم چکار کنم یه مانتو و روسری و یه چادر می‌خوام یعنی پول اینا چند میشه 

یه الیزابت دارم ۸۰۰ قیمتش میتونم اینا را بخرم ،😔

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی🥺🥺🥺 برای رزق روزی توسل ب امام جواد ع مجربه

ذکر یا جواد بگم 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
مانتو دیگه کم کم ۴۰۰ میشه روسری ۱۰۰ چادر هم بسته ب جنسشه شاید ۵۰۰

چه جنس مانتوی بگیرم شیک باشه 

خیلی از ابروبادی بدم میاد 

یا جواد الائمه ادرکنی 💚 سعی کن مداومت کنی روزی ۱۰۰ مرتبه بخون

حتما میگم

آخه جاری جدید خیلی شیک لباس میپوشه

آخه جاری جدید خیلی شیک لباس میپوشه

عزیزم چاقی یا لاغر ؟؟ تا برات مدل بفرستم قدت کوتاهه یا بلند ؟؟

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
عزیزم چاقی یا لاغر ؟؟ تا برات مدل بفرستم قدت کوتاهه یا بلند ؟؟

قدم ۱۶۰ وزنم ۶۸

اگر میشه شوهرتو راضی کن چادر نزن ک هزینه ات کمتر شه ، بجاش مانتو و روسرس شیک بگیر 

نه قبول نمیکنه 

خودم هم به چادر عادت کردم نباشه سخنم میشه

نه قبول نمیکنه  خودم هم به چادر عادت کردم نباشه سخنم میشه

اشکال نداره 🌹🌹 پس ی مانتو مناسب زیر چادر میخوای درسته؟ 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما