حالم بهم میخوره ازین جمله های کلیشه ای که میکن تو تنها نیستی خودتو داری،الان مثلا با خودم میتونم حرف بزنم یا دردودل کنم،یا خودمو بغل کنم،والا اخرین باری که داشتم تو خیابون با خودم صحبت میکردم،فک کردن شیشه کشیدم،اول بردنم کمپ برا ترک اعتیاد بد هم بردنم تیمارستان
بستگی ب خودت واره ی نفر میخواد تنها باشه و لذت میبره ی نفر مثل شما نه
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
احساس تنهایی کردن با تنهایی خیلی فرق داره بستگی ب خودت واره ی نفر میخواد تنها باشه و لذت میبره ی نف ...
حرف شما درست،البطه هیشکی دوست نداره تنها باشه،ادمایی مثل من که برای هیشکی هیچ اهمیتی ندارن و ترد شدن تنها میشن،این تنهایی باعث میشه بعد یک مدت به تنهایی عادت کنن ودیگه هیچ کس نمیتونه اوپو ازتنهایی دراره،پس منم تنهایی دوست ندارم ولی مجبورم ازش لذت ببرم