2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوخی شما انگار خیلی اذیت شدی همون تاپیکای خیانت و دعوا رو دوس داری😌

هرچی باشه بهتر از تاپیکای

وااای چجوری تو ۲ ساعت ۳۰ درس بخونم

وای معدلم پایینه

وای ریاضیو افتادم

وای انتخاب رشته

وای معلمم دعوام کرد

شهریور امتهان دارم 

و.....

ایجارو با مدرسه و مهدکودک اشتباه گرفتین 

میتونین برین سایتای مربوط ب درس و مدرسه این سوال هاتون رو مطرح کنین 

والا از ۲۰ تا تاپیک نوزده هاش فقط راجب مدرسه و سوال های مسخره ی بچه هاس

اینجا دیگه شده مهدکودک همتونم ک زیر ۱۵ سالین

شماهم معلومه زیر همین ۱۵ ساله این که بهتون برخورده و انقد با حرص جواب منو دادید

چون من اصلا روی شما ریپ نزده بودم

2803
هرچی باشه بهتر از تاپیکای وااای چجوری تو ۲ ساعت ۳۰ درس بخونم وای معدلم پایینه وای ریاضیو افتادم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بابا دمت گرم تنها چیزی که اصن ما دورش نیستیم هموون درس و مدرس 🤣🤣🤣🤣🤣خندیدم دمت گرم 

کسیم که حرص میقوله شمایی نه ما 🤣🤣

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
ارزشی ندارین جوابتون بدم ریپ نزنین

وای نگو صبم چجوری شب شه حالا 😔😔😔😔این کار با من نکن لعنتییی 

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
2804

جنجال کن تو نی نی سایت 😂

با موضوع شوهر ، مادر شوهر ، خواهر شوهر ، جاری ...

و باقی اقوام همسر

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️
جنجال کن تو نی نی سایت 😂 با موضوع شوهر ، مادر شوهر ، خواهر شوهر ، جاری ... و باقی اقوام همسر

🤣🤣🤣

2805
2801