2777
2789
عنوان

دوست

68 بازدید | 16 پست

یه دوستی داشتم که حدودا یه سال پیش باهم کات کردیم بحث سر پز دادن بود گفتم تو همه ی اینایی رو که داری می گی از قبل داشتم پیش قاضی و ملق بازی نمیدونم درست نوشتم یا نه 

بعد نمیدونم من انگار گفتم خانواده ی من بالاترین اونم گفتم خانواده ی من که پایینتر نیستن هیچ بالاترم هستن و خیلی بد دعوا کردیم دوستیمون رل و اینا نبود دو تا دختر بودیم و فقط دوست هم بودیم اول بگید حق با کی بوده دوم اینکه من میخوام استوری معذرت خواهی تو ولتساپ بذارم ولی فکر کنم اونم باید شماره ی منو سیو داشته باشه گفتم اگر کسی وارده بگه چطور بدونه سیو داشتن شمارم میشه استوریمو ببینه

استوری نزار اصلا پیام بده 

کلا بچگانه است این حرفا بین دوستا اصلا پول اهمیتی نداره حتی اگر زیر صفرم باشه طرفت رفیق ته 

پیام بده معذرت خواهی کن اونم معذرت خواهی کنه تمام

شاید با یه لحنی گفتی که بهش برخورده نمیشه گفت حق با کیه

ولی بنظرم استوری معذرت خواهی تو واتساپ نذار اگه یه روزی دیدیش جایی ببین رفتارش باهات چطوره اونموقع معذرت خواهی کن وگرنه بدتر ضایع میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری نزار اصلا پیام بده  کلا بچگانه است این حرفا بین دوستا اصلا پول اهمیتی نداره حتی اگر زیر ...

آخه دعوامون خیلی بد بود و من گفتم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت که اینهمه وقت با تو بودم اونم گفت من خوشحالم چون فهمیدم دیگه با کسی مثل تو دوستی نکنم اما الان من میخوام خر دوستی رو که مقصر خودم بودم برگردونم 

شاید با یه لحنی گفتی که بهش برخورده نمیشه گفت حق با کیه ولی بنظرم استوری معذرت خواهی تو واتساپ نذار ...

میخچال آخر استوری بذارم اگر با حرفام راضی شدی بهم پیام بده که اگه قبول نکرد پیام نمیده دعواهم نمیکنیم خوبه؟

آخه دعوامون خیلی بد بود و من گفتم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت که اینهمه وقت با تو بودم اونم گفت من ...

بهش پیام بده بگو حرف اشتباهی زدم اگه خیلی دوس داری معذرت خواهی کنی

ولی استوری نکن

میخچال آخر استوری بذارم اگر با حرفام راضی شدی بهم پیام بده که اگه قبول نکرد پیام نمیده دعواهم نمیکنی ...

نه باید بهش بگی 

اگر شجاعت اینو نداشته باشی که رودر رو یا مستقیم بهش نگی اونم قبول نمیکنه