2777
2789
عنوان

پریودی شدید

245 بازدید | 15 پست

تو رو خدا چیکار کنم یکم خونریزی پریودیم کمتر بشه؟خیلی زیاد شده اینبار الان روز دوممه ولی ساعتی یکبار لباس زیر و همه چیزو باید بشورم و دور نوار بهداشتیمم چندین لایه دستمال توالت رول میکنم روش بازم جوابگو نیست.به سرم زد که ایزی لایف بخرم اصلا.تمام شد میرم دکتر ولی الان خیلی اذیتم لخته هم نیست اصلا 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چه قرصی بخورم
0
0%
چه جوشونده ایی
2
100%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اینقدر شدیده دو تا از این پوشک بچه ها بزرگا هستن از اونا میزارم از صبم دوبار لباس عوض کردم

اتفاقا پوشک بچه خون بهش بخوره بدتر جمع میشه کاراییش واسه خیس شدن خوب نیست چون لا پا حگع میسه اون پهناش چون بالدار نیست نگه داشته بشه 

من که اینقدر شدیده دو تا از این پوشک بچه ها بزرگا هستن از اونا میزارم از صبم دوبار لباس عوض کردم

دو بار خوبه من ساعتی یکبار باید عوض کنم شرتمو لباسمومیزنه بیرون

من روز دوم و سوم اینطوری میشم  🥲بعدش اوکیه خیلی کمه در حد لک

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
روز دوم سوم در حد اینکه ساعتی یه نوار بهداشتی عوض کنی ؟

اره خیلی بده هر چند ماه اینطوری میشم یه ماههایی هم خوبم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دکتر نرفتید.پاپ اسمیر تا حالا دادید؟چون خطر ناکه 

من هر سه سال تست پاپ اسمیرو میدم مشکلی ندارم طبیعیه  همیین دو روز پیشم اینطوری شدم الان خوب شدم  سه ماهه زایمان کردم البته.خونریزی شدید بالای هفت روز خطرناکه 

من هر سه سال تست پاپ اسمیرو میدم مشکلی ندارم طبیعیه  همیین دو روز پیشم اینطوری شدم الان خوب شدم ...

من پریودیمم طولانیه گاهی تا روز دوازدهم سیزدهمگ لکه دارم .تا حالا پاپ اسمیرم ندادم با اینکه مادرم سرطان رحم داشت پارسال فوت کرد .دکتر گفت باید حتما آزمایش بدید دختراش  ولی از غم مادرم هنوز تو شوکم و از خونه بیرون نمیرم که برم دکتر آزمایش بدم .نصیب هیچ کسی نشه بی مادری آخ سختترین بلا و مصیبت توی جهانه