2789
عنوان

کاپ قاعدگی

104 بازدید | 14 پست

سلام.من دوروز اول پریودم خیلی سنگینه و واقعا اذیت میشم تکون نمیتونم زیاد بخورم بره همین به کارام نمیرسم.حتی بیرونم سخته برم‌.وقتی می ایستم انگار شیر اب وا شده تو اون دوروز..نوار بهداشتی هم خیلی کار امد نیست برام چون همش نشت میده از لبه هاش فرقی نداره کی عوض کنم.بره همین خیلی وقته به ذهنم اومده که کاپ قاعدگی بگیرم اما میگن برای دخترا خوب نیست..واقعا سوالم اینه که پرده ای وجود داره که کاپ قاعدگی باعث دردسرم بشه و اسیب بزنه؟و اینکه من ۱۶ سالمه‌.چیکا کنم واقعا نمیدونم دیگه حتی بخاطرش ک دیقا ترم جدید زبانم افتاده همین امروز و منم همین امروز روز اول پریودمم دارم کنسل میکنم ترمو بندازم زمان دیگه..

برو‌دکتر این‌میزان‌خونریزی طبیعی نیست دارو بده کمتر شه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
برو‌دکتر این‌میزان‌خونریزی طبیعی نیست دارو بده کمتر شه

اخه از من بدترم هست میدونم اینو..و شاید بگه نرماله ولی من اصلا نمیتونم کنار بیام شاید واقن بلد نیستم چطوری جمو جور کنم خودمو البتهه شااایددد..ولی دکترم برم میگه نرماله مطمئنم چون بقیه روزا خیلی کمتر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه از من بدترم هست میدونم اینو..و شاید بگه نرماله ولی من اصلا نمیتونم کنار بیام شاید واقن بلد نیستم ...

ببین شرت تن گ بپوش و یکم چسبون که جا نباشه نوار تکون بخوره واسه منم هرماه تکون می‌خورد قشنگ واسه خودش کیف میکرد می‌گشت.این ماه یه شرت چسبون پوشیدم خیلی خوب بود اصلا شرتمم کثیف نشد هرماه یه بلایی سر لباسام میومد منم میخواستم کاپ بگیرم اما این ماه اینجوری شد فعلا پشیمون شدم

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

عزیزم شماباکره ایدهرگزاینکارونکن اینده خودتوتباه نکن،نمیدونم بخدااین چ مزخرفاتیه ک اینجامیگن بکارت وجودنداره من بااینکه 15سالم بودازدواج کردم امالایه لایه پارشدن ودردکشیدنشوحس کردم نمی‌دونم چرا میان اطلاعات غلط ب دخترای کم سنوسال اینجامیدن ک شماندونسته ایندتونوخراب کنیدمخصوصاتوکشورخودمون هرزه ترین پسرم میگه زنم بایدبکارت داشته باشه دست‌خورده نباشه

ببین شرت تن گ بپوش و یکم چسبون که جا نباشه نوار تکون بخوره واسه منم هرماه تکون می‌خورد قشنگ واسه خود ...

دیقن منم شرت مخصوص پریودی میپوشم حتی روی همین شرت معمولی تکون نخوره ولی باز جواب نمیده لنتیی نوار بهداشتی جمع میشه پسس میدههه از لبه هاش تا بلند میشم وایمیسم همانا و باید برم نوارو عوض کنم همانا چون کامل ظرفیتش پر میشه👨‍🦯هعیی بدبختیی

دیقن منم شرت مخصوص پریودی میپوشم حتی روی همین شرت معمولی تکون نخوره ولی باز جواب نمیده لنتیی نوار به ...

نوار های مسافرتی چسبش قوی تره از اونا بزار

عزیزم شماباکره ایدهرگزاینکارونکن اینده خودتوتباه نکن،نمیدونم بخدااین چ مزخرفاتیه ک اینجامیگن بکارت و ...

حالا من ب همسرو اینکا کار ندارم مشکل من همین درد کشیدنس دیگه ..میترسم کاپو بذارم اسیب ببینه خودم اسیب ببینم درد بکشم

دیقن منم شرت مخصوص پریودی میپوشم حتی روی همین شرت معمولی تکون نخوره ولی باز جواب نمیده لنتیی نوار به ...

منم مثل توهم دوروزه اول از پوشک بچه استفاده میکنم و دوتا دوتا میزارمش تو اون دروز

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
منم مثل توهم دوروزه اول از پوشک بچه استفاده میکنم و دوتا دوتا میزارمش تو اون دروز

واقعا؟چطوری پوشک بچه استفاده میکنی؟عا منظورت از اوناس ک اکثرن بسته هاشون نارنجی رنگن یه فرمش حالت بالشتی و مستطیلی داره چسبو اینام نداره؟

حالا من ب همسرو اینکا کار ندارم مشکل من همین درد کشیدنس دیگه ..میترسم کاپو بذارم اسیب ببینه خودم اسی ...

صددرصداسیب میبینیدودردمیکشیدعزیزم چون یه جسم خارجی داخل واژنت میشه ومخصوصاکه شماباکره هستید،حتمابریددکتربابت خونریزی شدیدتون اگرم نمیریدتابعدازدواجتون تحمل کنیدبعدکاپ استفاده کنید

واقعا؟چطوری پوشک بچه استفاده میکنی؟عا منظورت از اوناس ک اکثرن بسته هاشون نارنجی رنگن یه فرمش حالت با ...

دقیقا تره همچنان ولی من سایز بزرگ هاش رو استفاده میکنم

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).