2821
2789
سلام عزیزم میشه لطف کنید جواب من هم بدید❤🙏 اسمم مهسا میشه بگی به در امد مورد نظرم میرسم؟ قبول میش ...

اسم مادر

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زهرا  مرس گلم

میاد ان شاالله

ولی از چیزی ناراحت هستش

با توکل بر خدا و صبر و صبر و تلاش به اون درامد خواهی رسید

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام
میاد ان شاالله ولی از چیزی ناراحت هستش با توکل بر خدا و صبر و صبر و تلاش به اون درامد خواهی رسید

و سوال اخرم میپرسم عذر خاهی میکنم وقتتون میگیرم مرسی ک جواب دادید سپاسگزارم❤🙏

شغل همسر ایندم خصوصیاتش؟

و سوال اخرم میپرسم عذر خاهی میکنم وقتتون میگیرم مرسی ک جواب دادید سپاسگزارم❤🙏 شغل همسر ایندم خصوصی ...

اخه این چه سوالی هستش🤦‍♂️

دونستن این سوال کمکی بهت نمیکنه...

و سوال اخرم میپرسم عذر خاهی میکنم وقتتون میگیرم مرسی ک جواب دادید سپاسگزارم❤🙏 شغل همسر ایندم خصوصی ...

خواهش میکنم

سرنوشت ادم ها دست خودشون هستش...اعمال حال ما رو اینده ما تاثیر میزاره

اون کاری که باید انجام بدی رو انجام بده و تنبلی نکن

قرار شد به من خبر بدین که باردارم یا نه

معذرت میخوام یادم رفت🤦‍♂️