𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من فقط پیش دوستام حرف میزنم پیش خانواده و... اصلا😂
من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها مینشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را میشکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍. درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃. از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
من تو جمعی که دوستای صمیمیم باشن اره پرحرفم ولی بقیه جاها با لبخند ملیح نگاه میکنم
همیشههه هم پشتم میگن خیلی مغروره و خودشو بالا میگیره😐😐
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯