2777
2789
عنوان

درمان قطعی بوی بد دهان

19179 بازدید | 33 پست

به پزشک گوارش، گوش حلق بینی، دندانپزشک مراجعه کنید. خودسرانه دارو مصرف نکنید.

۱.بوی بد دهان با علت رفلاکس: بوی اسید و ترش:علائم: سوزش سر دل، سوزش گلو، سرفه،  سفیدی زیاد زبان(ن کم): به پزشک گوارش مراجعه کنید.

داروهای رفلاکس: پنتوپرازول ناشتا بین ۱ تا ۲ ماه، متوکلوپرآمید نیم ساعت قبل هر وعده تا ۲ ماه

۲. با علت سینوزیت: بوی عفونت مانند از بینی: به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و خودسرانه دارو مصرف نکنید: ct سینوس: برای درمان سینوزیت : کتوتیفن هر شب، روزی ۳ بار اسپری کورتیکواستروئید و ۲بار اسپری آزلاستین یا کرومولین و آنتی بیوتیک ها( ۱ تا ۳ ماه)، خلط آور برم هگزین( روزی ۲ بار)، شست و شو بینی با سرم روزی دو بار ( بعد آن ماساژ و بخار سینوس)، در صورت حل نشدن مشکل کورتیکواستروئید خوراکی

□ به جز آنتی بیوتیک ها بهتره بقیه داروها تا حداقل ۶ ماه و بیشتر مرتب مصرف بشه.

•گاهی سینوزیت خیلی خفیف در ct نشان داده نمیشه. البته خیلی کم

•آسپیرین  ممکنه به سینوزیت مقاوم به درمان آنتی بیوتیک کمک کنه : مصرف آسپیرین ممکنه باعث خونریزی بشه.

•بزرگ بودن شاخک بینی را به پزشک بگید دارید یا نه: اگر شاخک بینی بزرگ بود تا ۲ سال و بیشتر از اسپری بکلومتازون دی پروپیونات ۵۰ استفاده کنید.

□اگر زبان شما سفید نیست و علائم سوزش ندارید به احتمال زیاد رفلاکس ندارید و بهتره سینوس هاتون بررسی کنید.

۳. با علت کبدی: نکته : بعضی اوقات آنزیم های کبدی فرد نرمال هست ولی سونو مثلا کبد چرب را نشان میده پس علاوه بر چک تمام آنزیم کبدی بهتره ی سونو برای کبد هم بدید. کمتر ممکنه بوی بد دهان به علت کبد باشه بیشتر به علت رفلاکس و سینوزیت هست. ویتامین E، خاکشیر، خار مریم، لیورگل برای کبد خوبه.

۴. دندانپزشک: اگر بو فقط موقع صحبت کردن باشه و هنگام تنفس نباشه احتمال اینکه مشکل دندان، میکروب دهان و لوزه باشه هست ولی اگر علاوه بر صحبت کردن در هنگام تنفس هم بو باشه بیشتر سینوزیت، رفلاکس، کبد مطرح است.

□نکته : در درمان بوی بد دهان جراحی لوزه ، و درمان هلیکوباکتر برای اکثر افرادتاثیر ندارد . بیشتر افراد مبتلا به بوی بد دهان هلیکوباکتر ندارند و حتا درمان خودسرانه آن میتونه باعث رفلاکس بشه.

□به  بهترین پزشک گوارش و گوش و حلق و بینی و دندان پزشک مراجعه کنید. و به پزشک اعتماد کنید خودسرانه دارو مصرف نکنید .

■روزی دوبار مسواک بزنید روی زبان هم مسواک بزنید حتما بینی را روزی دو بار با سرم شست و شو دهید و اگر علت با توجه به مطلب بالا پیدا نکردید و بوی عفونت مانند بود تا سه هفته روزی یک یا دو عددآزیتروماسین ۵۰۰ و دو عدد مترونیدازول ۵۰۰ مصرف کنید. و از اسپری بکلومتازون دی پروپیونات ۵۰ بینی تا ۱ سال و بیشتر مصرف کنید.

با مشکل کنار بیایید مشکل بزرگی نیست.

مشکل من با این اسپری بینی حل شد.

برای احساس آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد در این مورد حساس نشید و اجتماعی باشید حتی اگر مبتلا به بوی دهان باشید و حتی اگر بوی تنفس تان هم بد باشه باز هم انقدر زننده و غیر قابل تحمل نیست.

اگر در این مورد زیادی حساس شدید حتما حتما به مشاور مراجعه کنید.

از آدامس و ادکلن و..استفاده کنید.

برای احساس آرامش

استارتر لطفا جواب منو بده 

من سالهاس این مشکلو دارم 

ولی سوزش معده و درد معده اینا ندارم

دندونهامم عفونت نداره ولی حدود ۵ ۶ تا دندونم عصب کشی و روکش شده 

لوزه هام رو تو آینه با چراغ نگاه میکنم سنگ ندارن ممکنه این بو از لوزه هام باشه؟ چون نگاه میکنم سنگ نمیبینم 

بعضی وقتا یک دوره مترونیدازول به دلایل دیگه ای استفاده میکنم بودی دهانمم هم‌خوب میشه ولی قطعش میکنم برمیگرده

ذخیرره کردم تاپیکتون رو ممنونم.من سوزش معده و دارم...و چند مدته حس میکنم بوی بد دهان دارم

به پزشک گوارش مراجعه کنید اگه با دو داروی بالا رفلاکستون خوب نشد از باکلوفن ۱۰ دو عدد در روز تا دو هفته مصرف کنید

زبانتون هم سفیده؟

برای احساس آرامش
به پزشک گوارش مراجعه کنید اگه با دو داروی بالا رفلاکستون خوب نشد از باکلوفن ۱۰ دو عدد در روز تا دو ه ...

نه سفید نشده....اما بخاطر داروهای هورمونی که میخورم گوارش و معدم بهم ربخته..و معده درد و سوزش و ترش کردن دارم

#آبادان 🖤
شوهر من دهنش بو جسد میده مخصوصا زمانی که معده اش خالیه بعد ی چیزای سفید ته حلقش هی با دستش میاره بیر ...

تنفس اش از بینی وقتی حرف نمیزنه هم بو میده؟

برای احساس آرامش