دیروز همزمان با تولد مامانم عقد کردیم و از خستگیای این چند روز راحت شدیم...
توجه قبل از بچهدار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توجه قبل از بچهدار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
به سلامتی مبارک باشه به پای هم پیر شید با دلخوش و عشق ابدی😍😍
مرسی جان دلم❤️❤️❤️😍
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
مبارک باشه خوشبخت بشیدانشالله به پای هم فسیل بشید تولدمادرتم پساپس مبارکش باشه سایش مستدام
زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...