2777
2789
عنوان

کنکورمو گند زدم

316 بازدید | 15 پست

سرجلسه اصلا یه آدم دیگه بودم انگار! عمومی هارو از ‌شدت اضطراب نفهمیدم چی شد،چک کردن‌های مراقب هم بماند! انقد فس فس کردن زمان از دستم در رفت

اختصاصی هم به ترتیب دفترچه ها جواب دادم به شیمی و زیست که رسیدم کُلپس کردم. 

همه رو من حساب میکردن واسه پزشکی

الان زیر 8 هزار بیارم هنر کردم! 

حالم بده از روز کنکور. حالم بدهههههههه

هر غلطی میکنم نتیجه نمیگیرم. تو هررررر کاری همینم. 

همش تو ذهنم میچرخه که برو خودتو از پشت بوم بنداز پایین... 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا همه ی فکر و ذکر بچه های تجربی شده پزشکی برادر من دانشجوی سال سوم پزشکیه میگه اکثر همکلاسیام سال ...

منم امسال کنکور دادم

دیشب تو ایینه نگاه کردم پشت سرم موهام سفید شد تو دو هفته😥

خودتوبرای پزشکی وکنکورعذاب نده 

چندسال دیگه میفهمی این جزکوچیکی اززندگی بوده

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

پرت کردن خودت باعث قبولی نمیشه اگه واقعا دلی میخوای پزشک شی بمون و براش بجنگ تا برسی اگه واقعا توهمته که پزشکی یعنی خوشبختی دنیا بهتره از خواب بیدارشی و بری دنبال استعدادت اینم بدون خدا بزرگه اگه نشدی حکمتی داره

احمق نشو

درس رو میشه جبران کرد

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

عزیزم من حدود ۱۹ سال قبل کنکور دادم الان نگاه میکنم میبینم عحرمو هدر دادم چه گریه ها که نکردم

چه شب و روزایی که زندگی نکردم

و بشدت پشیمونم

بزار حوابا بیاد

امسالم که قربونش برم میگن کلا سوالا لو رفته بود

پس توکل بخدا کن

و از این روزای پراسنرس بگذر

همینکه کنکور تموم شده خودش یه آرامش خاصی داره

بخند

فرداهای زیادی منتظرته

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵