2789
عنوان

دردودل

84 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۴ ساله با یکی دوستم خیلی دوسم داشت و داره داره کاراشو میکنه بیاد جلو با خونوادمم قبلا حرف زده اما امشب باهاش دعوا کردم هرچی دهنم بود گفتم اونم عصبانی شد گفت برو بمیر احمق خیلی دلم شکست اون اصلا بد دهن نبود تورو خدا بگین چیکار کنم نظرتون بمونم یا برم؟

سر یه بحث کوچیک که آدم بمونم یا برم نمیکنه. صبر کن ببین بعداز این کلا رفتارش چطور میشه بعد تصمیم بگ ...

میدونم میاد دنبالم عذر خواهی میکنه ازم جدا نمیشه اما حرفش برام گرون تموم شد الان که تو زندگی نرفتیم اینجوری گفت...میدونم میاد میگه عصبانیم کردی اینو گفتم اما...😔کمکم کنید خوب نیستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونم میاد دنبالم عذر خواهی میکنه ازم جدا نمیشه اما حرفش برام گرون تموم شد الان که تو زندگی نرفتیم ...

ببین اگه شک داری که بعدم همینجوری بددهنی کنه و توهم طاقت بددهنی کردن نداری و دنبال یه جنتلمن واقعی هستی تجدید نظر کن. 

اصلا مقصر کی بود؟

میدونم میاد دنبالم عذر خواهی میکنه ازم جدا نمیشه اما حرفش برام گرون تموم شد الان که تو زندگی نرفتیم ...

عزیزم داری میگی هر چی از تو دهنم بیرون اومد بهش گفتم 

اون پسره انتظار داری بشینه ک تو خوردش کنی 

بخدا من ۱ سالو نیم هست ک تو رابطه ام دارن هفته دیگه میان خاستگاری اینقدر تو دعوا حرفایی بدتری بهم زده انگار ک یه دختر خرابی جلوشه اما چون دوستش دارم موندم فقط بخاطر دلم 😞

ببین اگه شک داری که بعدم همینجوری بددهنی کنه و توهم طاقت بددهنی کردن نداری و دنبال یه جنتلمن واقعی ه ...

مقصر من بودم بهش گفتم زهر مار برو گمشو واست ارزو میکنم روز خوش نبینی اونم گفت برو گمشو منم گفتم خفه شو اونم گفت برو بمیر احمق😔

عزیزم داری میگی هر چی از تو دهنم بیرون اومد بهش گفتم  اون پسره انتظار داری بشینه ک تو خوردش کن ...

الهی بمیرم پیش مشاور رفتی؟من هی به مشکل میخورم پولم خرج میشه نرفتم اما دلم گیره انا دوست دارم خوشبخت بشم😔

😂خب خودت شروع کردی خودتم بددهنی کردی. بیخیال

نکنه رومون تو رو هم باز بشه تکرار کنه اره من اگ هیچی نمیگفتم این فوش نمیداد کلا تو رابطع هر کاری من بکنم اینم میکنه چیکار کنم تکرار نشه؟بترسونمش که میرم؟

نکنه رومون تو رو هم باز بشه تکرار کنه اره من اگ هیچی نمیگفتم این فوش نمیداد کلا تو رابطع هر کاری من ...

ببین تو دعوا رو شروع کردی. عذرخواهی کن . رو خودت کار کن که اعصاب تو کنترل کنی، اگه اون ادم عصبی نباشه تو هم عاقل باشی هیچوقت باهم درگیر نمیشین

ببین تو دعوا رو شروع کردی. عذرخواهی کن . رو خودت کار کن که اعصاب تو کنترل کنی، اگه اون ادم عصبی نباش ...

نه اصلا عصبی نیست من هستم اما اصلا ازش انتظار اینطور صحبت کردنو نداشتم

واقعا؟حرف من بدتر بود؟مرسی که هستی کافه لاو

اره عزیزم بالاخره اینقدر بهش فشار اومده که بهت گفته برو.

حساس نباش. شما ۴ ساله با همین باید همدیگه رو شناخته باشین.

پس فردا وارد یه خانواده جدید میشی باید اعصاب تو کنترل کنی ظرفیت خیلی چیزارو داشته باشی. چشماتو رو خیلی چیزا ببندی .یه جاهایی سکوت کنی.  همه اینا برا آرامش زندگی خودته