2777
2789
عنوان

حق داشتم یا نه

448 بازدید | 25 پست

من دارم ا. شوهرم جدا میشم با یه بچه یک ساله خونه بابام 

شوهرم هیچ نکته مثبتی نداره اینجوری بگم 

حالا چهار روزه ک زنداذاشم با پنج تا بچه قد و نیم قد اومده خونه بابام مونده با اینکه خودش خونه داره 

شوهرشم کلا کامیون داره و تو جاده ست کارش 

اون یکی داداشمم با زن و بچش دو روزه اینجا چتر انداخته 

یعنی خونه مثل باغ وحش انقققققققدر شلوغ ‌

هر وقتم زنداذاشم میگه برم برم اونم الکیاااا 

بابام میفته به دست و پاس ک نرو 

مامانمم ۴۸ ساعت تو اشپزخونخ با هفتاد سال سن 

بشور بساب 

خلاصه امشب اومدن برن باز بابام نذاشت 

ساعت یک شب یک سرصدایی بچه ها راه انداختن 

منم داد زدم گفتم ساکت 

بابام کفت هوش چ خبرته گفتم بابا دیگه دارم خفه میشم 

گفت به جهنم ک داری خفه میشی ج نده ح رومزاده 

برو گوهاتو بخور و یه عالمه فحش 

داداشمم نشسته بود 

گفتم بابا ساکت باس فحش نده من با تو‌نبودم 

باز اون بدوبیراه میگفت 

داداش عقده ایم گفت مریم ساکت شو با بابام دهن به دهن نشو 

گفتم تو خفه شو من با تو نیستم ک 

بلند شد چنان زد توگوشم ک دنیا رو سرم چرخید هنوز گوشم درد میکنه 

خلاصه من با بچم رفتم تو حیاط 

بماند ک بابام اومد معذرت خواهی 

هم اون اشغال اومد خودش زد تو‌گوش خودش 

ک منو ببخش 

من گفتم من ازین خونه میرم خودم کار دارم چرا باید تحقیر بشم 

بابام گفت اگر بری عاقت میکنم 

...

اونا همشون رفتن خونشون 

ولی من دیگه نمیخوام بمونم چطوری خودمو خلاص کنم از شرشون

جالبه ک مامانم جلو اونا بمن میگه من نمیتونم بخاطر تو با بچه خام در بیفتم 

بعد ک اونا رفتن میگه اره من مردم از بس کار کردم پاهام باد کرده 

یعنی جلو اونا یجور وقتی اونا برن یجور دیگه

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم به نظرم اگه میشه از شوهرت جدا نشو

شوهرت معتاده؟؟  دست بزن داره؟؟ بیکاره؟؟ 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
حق نداشتی،اوناهم تند رفتن...خونه شما که نبود،که اگه بود هم داد زدن نداشت باز

داد زد که زد

یعنی چی؟؟؟ 

شما زنی یا مرد که این همه زن ستیزی؟؟ 

شرایط روحیش خوب نبوده، یک نفر توی اون خونه درکش نکرده

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
دست به زن نه  ولی هم معتاده هم دروغگو

اعتیادش شدیده؟؟ 

آخه ببین تو باید به شرطی طلاق بگیری که زندگیت بهتر بشه. 

خونه بابات جالب نیست. البته خب نمیدونم والا

دست به زن نه  ولی هم معتاده هم دروغگو

نمیشه ترکش بدی شوهرتو؟؟ ببریش کمپ و اینا؟ 

هر چند شرایط خیلی سختیه، ولی باید یک کم صبوری می کردی و داد نمیزدی. ولی الان احساسی تصمیم نگیر و از خونه پدرت نرو. با برنامه جلو برو، یک کاری پیدا کن یا یک هنری یاد بگیر و کاری را شروع کن. پول پس انداز کن برای خونه و بعد مستقل شو 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم