2777
2789
عنوان

عمل بینی

58 بازدید | 3 پست

سلام دوستان.من وخواهرم یکشنبه عمل بینی انجام دادیم وامروز تامپون بینی هامون رو دراوردیم.ولی بعدازدیدن خودمون تو آینه واقعا وحشت کردیم.بینی هامون خیلی سربالا شدن وحالت خوکی گرفتن وفاصله لب وبینیمونم خیلی زیاد شده!دکترمون هم کارش کلا طبیعیه ولی نمیدونم چرا مااینجور شدیم!!!!😑مامانم میگه که کلا شما الان سه روزه عمل کردین والان بینیاتون همش ورمه ودرست میشن!شما تجربه مشابهی دارین؟؟واقعا بینیامون بهتر میشن؟!

سلام

منم یکشنبه عمل کردم . فرم طبیعی هم عمل کردم . اصلا نوک و پره ها رو دست نزده ولی سر بالا شده و از روبرو سوراخ ها مشخصه . هم به خاطر ورم این طوره و هم آتل . آتل نوک بینی رو رو به بالا نگه می داره . بعد آتل که چسب بزنی خوب میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سلام منم یکشنبه عمل کردم . فرم طبیعی هم عمل کردم . اصلا نوک و پره ها رو دست نزده ولی سر بالا شده و ...

من الان یک روزه که آتل رو دراوردم ولی هنوزم سربالاس!واقعا پایین میاد؟؟؟خیلی نگرانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید