2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پاسخ دفاعی بدن مثلا برضد ویروس و باکتری ها، یا مثلا ضربه و آسیبی که به یک بافت بدن رسیده

ببخشید بازم میپرسم تا چ اندازه گلبول سفید بالا باشه خطرناکه؟میدونین؟

ببخشید بازم میپرسم تا چ اندازه گلبول سفید بالا باشه خطرناکه؟میدونین؟

در چه حده؟  مدت زمانی که گلبول‌های سفید بالا بوده مهمه. و اینکه سابقه بیماری یا عفونت این اواخر داشتید یا نه...و همینطور چه علائم دیگه ای دارید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
در چه حده؟  مدت زمانی که گلبول‌های سفید بالا بوده مهمه. و اینکه سابقه بیماری یا عفونت این اواخر ...

اره گلاب بروتون اسهال استفراغ شده بود بردمش دکتر ک براش ازمایش نوشت همون روز هم ازمایشو داد ک گلبول سفید تو برگه نوشته بین ۵تا ۱۵ باید باشه ۲۶بود

اره گلاب بروتون اسهال استفراغ شده بود بردمش دکتر ک براش ازمایش نوشت همون روز هم ازمایشو داد ک گلبول ...

به احتمال خیلی خیلی زیاد به خاطر اسهال و استفراغ بوده. چون ویروسی یا باکتریایی بوده. 

[QUOTE=243765082]به احتمال خیلی خیلی زیاد به خاطر اسهال و استفراغ بوده. چون ویروسی یا باکتریایی بوده. [/QUOاها.ممنون عزیزم.انشالله ک بخاطر همونه چیز بدی نیست

[QUOTE=243765082]به احتمال خیلی خیلی زیاد به خاطر اسهال و استفراغ بوده. چون ویروسی یا باکتریایی بوده ...

خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش‌ به احتمال ۹۰ درصد به خاطر همینه.‌ اگه نگران بودی ۳-۴ هفته دیگه می تونی دوباره برای یک تست cbc (شمارش سلول‌های خونی) ببری.

خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش‌ به احتمال ۹۰ درصد به خاطر همینه.‌ اگه نگران بودی ۳-۴ هفته دیگه می تون ...

اره میخوام ببرمش گفتم داروهاشو استفاده کنه یک هفته بعدش ببرم