۷روز بیشتر قرص اورژانسی خوردم الان ۳روزه لکه بینی دارم ببخشید قهوه ای متمایل به سیاهه ممکنه باردار باشم آخه تاحالا لکه بینی نداشتم اینقدر طول بکشه ۳روزم از وقت پریودیم گذشته
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید ولی لکه بینی بارداری وسط ماه میشه یعنی ۱۵ رو مونده باشه ب پریود
خیلی اشتباه کردی قرص اورژانسی زیاد خوردی دکتر میگه ۶ ماهی یه بار بازم خطرناکه واسم بدن هورمون بدنت رو زیر رو کرده پریودت بند شده اون لکه هام از قرص ها هس همون پریودت هس ک با قرص ها داغون کردی خودت رو
کلا اورژانسی خیلی مزخرفه سه سال پیش یدونه خوردم بعد از اون پریودیام بهم ریختتتت تنبلی گرفتم و....
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
اها بازم گلم موقع پریود لکه بینی داشته باشی اونم سه روز احتمالا پریودت بنده یعنی به قرص دو رنگ یا آسپرین بخور خون بدنت باز بشه لکه بینی حاملگی وسط ماه میشه