فائزه76666 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 803 عنوان درباره مسکن ملی سوال دارم 70 بازدید | 5 پست سلام خوبین؟ ما باخانواده شوهر زندگی میکنیم..میخایم ثبت نام کنیم مسکن ملی..الان زده نوع سکونت..حب مستاجر ک نیستیم چون اجاره نمیدیم..مال خودمونم ک نیس ک بزنیم شخصی...مال دولتم نیس بزنیم ملک سازمانی..الان نظرم اینه ک بزنم استیجاری ینی اجاره میدیم..بهم میگن اگ اینحور کنی..پدرشوهرت باید بیا بگه مستاجر من هستی..بعدن براش مالیات میا..اینجوری میخان بفهمن کیا خونه دارن ک ثبت مالیاتی نکردن..بنظرتون چیکارکنم راسته ایا؟ اللهم صل علي محمد وآل محمد😊 1401/04/16 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aazade عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 492 منظورت وام ودیعه هست باید قولنامه درست کنی که مستاجر خونه پدرشوهرت هستی ..که مالیات میاد واسشون .دوتا ضامن هم میخاد ..من الان دنبالشم هنوز اعلام نکردن
denizjan عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3558 🤷🏻♀️هرچیزی ازینا بر میاد حالا فعلا ما ثبتنام کردیم پارسال هنوز خبر نداذن خسته شدیم مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
ایرانیدخت عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 5513 برو کافینت.راهنماییت میکنه.نه مالیات نمیاد.همون استیجاری بزن
ایرانیدخت عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 5513 منظورت وام ودیعه هست باید قولنامه درست کنی که مستاجر خونه پدرشوهرت هستی ..که مالیات میاد واسشون .دوت ... نه مسکن ملی.برای خونه دار شدن هست عزیزم