2777
2789
عنوان

مهاجرت

136 بازدید | 13 پست

هر هواپیمایی که از فرودگاه ایران به مقصد اروپا پرواز می کنه مثل یک ماشین زمان میمونه که شما رو به 300 سال آینده می بره،موافقا و مخالفا دلیل خودشون رو بگن!

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف کاربریمو دوست دارم وگرن میگفتم موافقم 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

موافقم 

از نظر امکانات و شاید بعضی عقاید

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

دکتر هایی که ما داریم اروپا هم داره چه بسا بهترینش ایرانی هست

نخبه ومهندس و...

منظورتون حتما از نظر فاح.... خونه داشتن نسبت به ما برتری دارن

میشه واسه مادرم که فوت شدن صلوات بفرستید یا فاتحه بخونید🙏

نه بابا همچین خبرهاییم نیست اواز دهل از دور خوشه البته منکر خوبی ها نیستم و پیشرفت کردنش ولی اینکه فکر کنی تو همه چی ۳۰۰سال میری جلو نه 

یه نمونه سادش اینه قربون دکترهای حتی مزخرف خودمون 

موافقم

از لحاظ فرهنگ های عقلانی تر و برابرتر

از لحاظ تکنولوژی بروز و بهتر

از لحاظ اقتصاد و سبک زندگی راحت تر و معقول تر و مفیدتر حداقل صد پله میندازتت جلو

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

یا نمیدونید 300 سال چه پیشرفت وامکاناتی به همراه داره (اعم از حمل و نقل و سیستم نظامی و بهداشتی و...) یا ایران رو کشوری با شتر و خونه کاهگلی تصور کردید! 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔