2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 26 پست
اخه پسر بزرگم التش نهفته بود چاقم بود دکتر گفت این حتما باید بزرگ شه و زیر نظر متخصص ختنه کنه ولا مش ...

از نظر دینی که واجبه هر چیزی هم تو دین گفته شده یه دلیل منطقی پشتش هست چندین مقاله علمی در مورد ختنه کردن وجود داره میتونی بری بخونی

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقاله های علمی هرکدوم یچیز میگن...

والا من خوندنی دیدم نوشته تو جوامعی که ختنه میکنن سرطان ... خیلی خیلی کمه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
والا من خوندنی دیدم نوشته تو جوامعی که ختنه میکنن سرطان ... خیلی خیلی کمه

این از نظر علمی اصلا صابت نشده..چون تو کشورای افریقایی هم که ختنه میکنن امار سرطان بالا تر از کشور های اروپایی هست...

این از نظر علمی اصلا صابت نشده..چون تو کشورای افریقایی هم که ختنه میکنن امار سرطان بالا تر از کشور ه ...

همه نوع سرطانی نه سرطانی که در رابطه با اونه

توی قران هم هیچ ایه ای به اشاره به ختنه کردن من شنیدم نیست

قرار نیست همه چی تو قرآن گفته بشه....من یه جایی میخوندم نوشته بود ادرار میاد اونجا جمع میشه و عفونت و ... ایجاد میکنه حتی میتونه باعث سرطان بشه فک کنم غیر از مسلمونا یهودیا و زرتشتیا هم دارن

انجام میدن ولی چون ...بلند میشه بخیه هاشون پاره میشه

چه جالب به این موضوع فکر نکرده بودم ولی فک کنم پوست حالت ارتجاعی داره و پوست اضافه کلا برا این موضوع میزارنا اخه بچه کوچیکم دقت کنین نوزاد موقع دستشویی یا گاهی موقع خواب همین حالت رو داره