2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

460 بازدید | 26 پست

من میخام پسرامو ختنه نکنم تا وقتی بزرگ شدن خودشون تصمیم بگیرن کیا همچین کاری کردن و تجربیاتتونو بم بگین لطفا نمیدونم تصمیمم درسته یا نه.ولی هیچ جوره دلم نمیاد همچین عملی انجام بدم براشون

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین درکت میکنم مادری دلت نمیاد ولی این کار به نفع پسرته باور کن 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

من ختنه کردم جدا از مسائل دیگه به نظرم یک جور جراحی زیباییه و رو زندگی جنسیش در اینده به شدت تاثیر گذاره به نظرم اگه نمیکردم پسرم بازخواستم میکرد که چرا در حقش کوتاهی کردم و مجبوره تو سن بالا با درد و رنج چندین برابر انجامش بده🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
ببین درکت میکنم مادری دلت نمیاد ولی این کار به نفع پسرته باور کن 

اخه پسر بزرگم التش نهفته بود چاقم بود دکتر گفت این حتما باید بزرگ شه و زیر نظر متخصص ختنه کنه ولا مشکل پیدا میکنه الانم باید باداروی بیهوشی عمل شه و میگم واقعا چه واجبه داروی بیهوشی و بی حسی بی نهایت عوارض برا بچه داره اصلا نمیتونم از اونور برا سنت و باور بازم میترسم پس فردا خجالت بکشن تو جامعه

من پسرمو ۱۲ روزش بود ختنه کردم با یه قطره شیر خوردن بعدش آروم شد 

قدیم چی بود آخه نگه میداشتن بچه بزرگ شه ختنه کنه بعد دامن میپوشید مسخرش میکردن درد هم تحمل میکرد

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
من ختنه کردم جدا از مسائل دیگه به نظرم یک جور جراحی زیباییه و رو زندگی جنسیش در اینده به شدت تاثیر گ ...

منم به اینچیزا فکر میکنم میگم شاید باز خاستم کنه ولی اگه عمل زیبایی چه ضرورتی داره واقعا که بچه اینقد زجر بکشه من خیلی  اذیتم

من پسرمو ۱۲ روزش بود ختنه کردم با یه قطره شیر خوردن بعدش آروم شد  قدیم چی بود آخه نگه میداشتن ...

میگم من پسر بزرگم متخصص گفت تو نوزادی نمیشه باید حداقل سه سال به بالا بشه بخاطر نوع التش

اخه پسر بزرگم التش نهفته بود چاقم بود دکتر گفت این حتما باید بزرگ شه و زیر نظر متخصص ختنه کنه ولا مش ...

پس ناچار بودی تا حالا نگهش داری فکر کردم شرایطش بود و خودت نخواستی

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت