2777
2789
عنوان

رفیق هول پسر!

308 بازدید | 11 پست

ما رفتیم یجایی برا کا اموزی یه پسره هست خیلی خوشکله بعد ما شوخی اینا میکردیم دوستم گفت این چقدر خوشکله باهاش رل بزن بمن گفت منم خندیدم بعد یکی دیگه از دوستام گفت بمن تیکه انداخته فلان بعد من یجا رو به روی پسره بودم حواسم نبود پسره نگام میکرد دوستم اومد با صدای بلتد گف برو اونور وایسا با لحن بد بعد هی بد برخورد میکرد با من خودنمایی میکرد برا پسره خیلی ناراحت شدم اما دوستای دیگم هی شوخی اینا میکردیم این ینفر به پسره نامحسوس هی نگا میکرد من کلا بی محل کردم پسره رو اما بدم اومد سرم داد زد جلو پسره کلا من با یه پسر حرف بزنم یا خوشم بیاد میپره وسط حسودی میکنه میترکه رو مخمه خیلی دیروز میخندیدم با پسره چن بار چش تو چشم شدم نگا میکرد هی اما امروز اصلا نگاش نکردم اون نخ میددد هی  به دوستم گفتم برا خودت بابا نکش خودتو میخام 😑😂 داشتید ازین دوستا؟ خیلی چیپ و هول

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره 

بهعشقم حسودیش میشه 

من اوایل عاشقیمه و هنوز موقعیت پیش نیومده  ابراز علاقه کنیم ولی خیلی نشون داده عاشقمه با حرکتاش😑

حالا  عشقم میشه فامیله فامیله دوستم منم به دوستم گفتم شماره پسره رو برام گیر بیار تا پروفایلش ببینم.  با اینکه میتونست  حسودی کرد نداد 

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

خیلی سال پیش همچین مثلا رفیقی داشتم...جالبیش اینه که همیشه منو مسخره میکرد و اعتماد به نفسم رو خرد میکرد...یه پسر میدید داره از دور میاد به من میگفت یه کم اونورتر برو انگار که با من نیستی🥲چون من یه دختر ساده پوش بودم،عارش میومد کنار من راه بیاد و یه پسر اونو با من ببینه....جالبیش اینه که اونی که انقدر هول پسر بود الان هنوزم مجرده و من الحمدالله یه ازدواج موفق کردم...اون دوستمم کلا از زندگیم حذفش کردم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
خیلی سال پیش همچین مثلا رفیقی داشتم...جالبیش اینه که همیشه منو مسخره میکرد و اعتماد به نفسم رو خرد م ...

ادم ذات خراب و هولو پسرا خودشون خوب تشخیص میدن کم پیش میاد از طرف خوششون بیاد اصلا اینو کسی محل نمیده بخاطر عوضی بازیاش 

کار خوبی کردی قطع ازتباط کردی

اولا شوخی داریم تا شوخی دوما معلومه خیلی دارید شوخی میکنید 

ما با پسره شوخی نمیکنیم  بین خودمون حرف میزنیم همیشه ازین حرفا میزنیم تا چ حد شوخی میکنیم به خودمون مربوطه