2777
2789
عنوان

اگه جوش و جای جوش داری بیا

1267 بازدید | 68 پست

دوستان من خودم هم جوش و جای جوش دارم و و داشتم و یسری کارا کردم که طی چند وقت خیلییییی بهتر شده بیاین براتون بگم که اگر شمام درگیرین بهتون کمک کنه.

۱.حتما اول به دکتر مراجعه کنید متخصص غدد و دکتر زنان (برای سونو)یسری آزمایش هست که وقتی بدید مشخص میکنه تو چه زمینه‌ای مشکل دارید مثلا اگر کیست دارید نشون میده ،اگر غده تیروئیدتون مشکل داره نشون میده و...!چرا گفتم برید دکتر؟چون وقتی یه هورمون جا به جا بشه باعث جوش شدید و بد شدن پوست صورت میشه.

۲.حالا اگر هورمونیتون مشکل داشت بهتون قرص میده .اگر کیست داشتین قرص ال دی و اسپیرو بهتون میدن و میخورید و طی مصرف قرصا جوشاتون کمتر و کمتر میشه ولی هنوز جای جوش میمونه !

۳.باید خودتون هم برای صورتتون وقت بزارید در کنار درمان دارویی (اگر مشکل داشتید)باید محصولات خوب استفاده کنید (اگر محصول میخواید بگید بهترینشو که خودم استفاده کردم بگم بهتون).

۴.ضد آفتاب فراموش نشه .ضد آفتاب مناسب پوستتون پیدا کنید و لطفا بی رنگ باشه .روزا تو خونه هم یبار بزنید.لک نمیشه صورتتون.

۵.تغذیتونو بهتر کنید فست فود زیاد نخورید نمیگم کلا نخورید میگم سالم تر بخورید.

۶.خوب بخوابید (اگر خوابتون نامنظمه و رو مختونه بگید یه داروی بدون ضرر معرفی کنم که نیاز به تجویز پزشک نداره)

۷.اصلاح با نخ انجام ندید باعث تحریک پوست میشه با ژیلت یا تیغ اصلاح صورتتونو آروم اصلاح کنید.

۸.کم آرایش کنید.لزومی نداره هر روز کرمپودر بزنید و پوستتونو خفه کنید.محصول آرایشی هر چقدم مارک خوب استفاده روزانش سمه.خودم دو سال کرمپودر حذف کردم.

۹.در آخر خودتونو دوست داشته باشید و برید بیرون و شاد باشید نزارید بقیه بهتون بگن پوستتون بده .شما در هر صورت ارزشمند هستید.

وقتی دبیرستانی بودم هرکی بهم میرسید یه محصول یا یه راهکار واسه جوش بهم معرفی میکرد!!!

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان