2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست
وای چقد عالی کلی چیز یاد گرفتم ازتون😍😍😍 ماسک هانادی نشنیدم ولی حتما میرم دنبالش من برس پلاستیک ...

خوشحالم برات مفید بود عزیزم🌹 منم خودم ریزش موی هورمونی دارم شاید حتی تا حدی ارثی هم داشته باشم. متاسفانه بخاطر نوسان هورمونی ریزش من کنترلش خیلی سخت تره و تا وقتی مشکل داخلی باشه و بیماری درمان و کنترل نشه اینا خیلی تاثرگذار نیست ولی خداروشکر که شما آزمایشاتتون اوکی بوده پس انشالله حتما نتیجه میگیرید❤

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خوشحالم برات مفید بود عزیزم🌹 منم خودم ریزش موی هورمونی دارم شاید حتی تا حدی ارثی هم داشته باشم. متا ...

اگر موخوره و شوره سر دارید اول اونا رو درمان کنید بعد برید سراغ این موارد چون شوره و موخوره خودشون باعث ریزش مو میشن. ماساژ کف سر با نوک انگشت ها بصورت آرام و ملایم هم خوبه باعث گردش خون میشه، فقط به ریشه فشار نیاد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشحالم برات مفید بود عزیزم🌹 منم خودم ریزش موی هورمونی دارم شاید حتی تا حدی ارثی هم داشته باشم. متا ...

مشکل هورمونیت چیا هستن؟ 

چه تستایی دادی ...اگه کمکی خواستی بهم پیام بده 

مشکل هورمونیت چیا هستن؟  چه تستایی دادی ...اگه کمکی خواستی بهم پیام بده

هورمون های مردانم بالاست و تخمدان پلی کیستیک دارم. تالاسمی مینور هم دارم که کم خونی میگن خودش باعث ریزش مو میشه

هورمون های مردانم بالاست و تخمدان پلی کیستیک دارم. تالاسمی مینور هم دارم که کم خونی میگن خودش باعث ر ...

تست cea دادی ؟ 

اینارو باید داده باشی

dheas FSH LH Prolactin

17ohprog 

تست vit B12 دادی؟ 

تست cea دادی ؟  اینارو باید داده باشی   dheas FSH LH Prolactin 17ohprog  تست vit ...

والا حفظ نیستم. فردا عکس آزمایشمو بگیرم بفرستم؟

پرولاکتین یادمه همون دوساله پیش دکتر نوشت دیگه ننوشت. بارهای بعدی فک کنم فقط سه چهار مورد مینوشت که آندروژن و تستسترون و اینا بود ولی ویتامین ننوشت

تست cea دادی ؟  اینارو باید داده باشی   dheas FSH LH Prolactin 17ohprog  تست vit ...

عزیزم چک کردم از اینایی که گفتی فقط dheas بینشون بود. البته من بیشتر بخاطر بالا بودن هورمون مردانه و موهای زائد آزمایش میدادم

شامپو گیاهی سَبَغ بزن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

برای ریزش مو بعد تمام شدن حمام یک لیوان اب گرم  سه قاشق نمک قاطیکنید بریزید روی سرتون اروم اروم ماساژ بدید بیشتر شقیقه سر را بعد سرتون ابکشی بکنید این روش عالیه هروقت حمام رفتین اینکارو انجام دهید 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792