2777
2789

یکی از اقوام هست ؛ منتها الان نمی دونم چکار کرده همرنگ پوستش شده البته کامل نه ولی خیلی مشهود نیست 

مثل این میمونه که نقره ای رنگ شده چون قبلن سفید بود

ان شاءالله که دخترتون هم خوب میشه عزیزم💚💚🙏

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از اقوام هست ؛ منتها الان نمی دونم چکار کرده همرنگ پوستش شده البته کامل نه ولی خیلی مشهود نیست&n ...

ممنون انشاءالله تا صبح کابوس می دیدم،نمیتونم تحمل کنم رفتم تو فکر خودکشی

اسی. ببخشید این لکه چقدره چون منم یه لکه روشن تر از بدنم روی بینی ام در اومده یک‌سال پیش. الان انگا ...

لکه های اندازه عدس روی زانوش 

حتما برو دکتر ولی یک خانم تو مطب جلو ما بود صورتش لک سفید داشت دکتر با لامپ دید گفت پیسی نیست.

لکه های اندازه عدس روی زانوش  حتما برو دکتر ولی یک خانم تو مطب جلو ما بود صورتش لک سفید داشت د ...

متاسفانه تو شهر ما متخصص پوست فقط آخر ماه میاد و به سختی نوبت میده😭

من اصلا ارثیه نداریم اما دقیقا یک سال که تو اضطراب و نگرانی خیلی شدید هستم خدا لعنت کند باعث و بان ی را 

شاد شادم
😭😭😭واقعا سخته اما این فکرا داغونت میکنه

با چه زجری بچه دارشدم نه ماه ویار نه ماه زجر وبدبختی حالا نتیجه اش بشد این 

عمه اش داره بچه ها خودش نگرفتن بعد بچه من باید بگیردصدتا نوه دارن هیچکدوم این جوری نشده 

کدوم شهری؟ اگه شیرازی یه دکتر هس پیسی رو قطعی درمان میکنه منتها یه خرده هزینه هاش بالاست

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم واقعا درمان میکنه میشه بگی آدرسش کجاس . 

آره دکتر خیلی قدیمی و معروفی هس اسمش دکتر سدیفی هس مطبش ستارخانه ولی نوبت دهیش خیلی سخته سرچ کن بزنگ ببین چی میگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه شیراز نیستم زاهدانم😭

نگاه کن ببین ویزیت آنلاین نداره؟