ما فردا عازم مشهد هستیم شوهرم میگه تو حرم به کاشت ناخن گیر میدن راست میگه ؟
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاشت ناخن دارین یعنی نمیتونین غسل کنین چجوری پس میرین حرم امام رضا؟
کی گفته که نمیشه غسل کرد؟ مرجع تقلید ها میگن میشه ما که از اونا بیشتر نمیدونیم
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
اون که مراجع تقلیدا میگن میشه غسل جبیره س و شامل کاشت ناخن نمیشه.غسل با کاشت ناخن باطله.
من از شما نظر راجع به غسل نپرسیدم گفتم حرم راه میدم یا نه لطفا دیگه ریپلای هم نکنید تو امضام هم نوشتم اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنید