سیما_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/10/03 تعداد پست: 1055 عنوان کمکککک 76 بازدید | 4 پست من مبندازول یعنی قرص انگل خوردم بعد از دیروز خارش مقعدم ده برابر شده چیکار کنم.چرا اینجوریه بدتر شدم که گر نگه دار من آنست که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1401/04/15 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسییم۱۳۶۸ عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 9037 دارو رو سر وقتی گفته مصرف کن خوب میشی بعدم اگ انگل داری همه اعصای خانواده باید دارو مصرف کننا حتی نوزادها خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
سیما_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/10/03 تعداد پست: 1055 دارو رو سر وقتی گفته مصرف کن خوب میشی بعدم اگ انگل داری همه اعصای خانواده باید دارو مصرف کننا ... دکتر گفت اگه علائم ندارن لازم نیس که گر نگه دار من آنست که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نسییم۱۳۶۸ عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 9037 دکتر گفت اگه علائم ندارن لازم نیس که نمیدونم من پسرم خارش مقعد داشت چند سال پیش بعد دکتر قرص داد گفت همتون بخورید پسر دومم بچه بود نوزاد گفت داخل اب حل کن بهش بده گفت همتون باید مصرف کنید خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
سیما_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1392/10/03 تعداد پست: 1055 خودتون علائم نداشتین؟من فقط خودم خارش دارم گر نگه دار من آنست که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد